Songokuh Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam serdecznie! Od razu przejde do rzeczy. Wczoraj zakupilem ostatni element mojej dlugo wyczekiwanej maszyny i dzis zabralem sie za skladanie, jednak nie bez duzych schodow. Mam nadzieje, ze pomozecie! W sklad zestawu wchodza: Intel Celeron 326 [64bit] socket 775 Gigabyte GA-8IP775-G 2*Twinmos 512DDR PC3200 CL 2,5 Gigabyte Radeon 9550 128DDR/128bit Seagate Barracuda 40GB [taki moj staruszek:)] LiteOn DVD+/-RW 1653s HuntKey 300W Teoretyczni zadna sztuka, wszystko wpakowane do budy, podlaczone, jednak kiedy komp wlaczy sie, to widac tylko czarny ekran, nie ma nic i nic juz sie nie wczytuje. Osobiscie nie potrafie sie domyslec powodow problemu. Moze Wy spotkaliscie sie juz z takim przypadkiem i bedziecie w stanie mi pomoc? Moze zapomnialem o czyms, albo jakis inny glupi blad popelnilem? A moze jeden z komponentow szlak trafil? HELP :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam serdecznie! Od razu przejde do rzeczy. Wczoraj zakupilem ostatni element mojej dlugo wyczekiwanej maszyny i dzis zabralem sie za skladanie, jednak nie bez duzych schodow. Mam nadzieje, ze pomozecie! W sklad zestawu wchodza: Intel Celeron 326 [64bit] socket 775 Gigabyte GA-8IP775-G 2*Twinmos 512DDR PC3200 CL 2,5 Gigabyte Radeon 9550 128DDR/128bit Seagate Barracuda 40GB [taki moj staruszek:)] LiteOn DVD+/-RW 1653s HuntKey 300W Teoretyczni zadna sztuka, wszystko wpakowane do budy, podlaczone, jednak kiedy komp wlaczy sie, to widac tylko czarny ekran, nie ma nic i nic juz sie nie wczytuje. Osobiscie nie potrafie sie domyslec powodow problemu. Moze Wy spotkaliscie sie juz z takim przypadkiem i bedziecie w stanie mi pomoc? Moze zapomnialem o czyms, albo jakis inny glupi blad popelnilem? A moze jeden z komponentow szlak trafil? HELP :huh: 1615272[/snapback] sprawdź czy ramy i karta graf. są dobrze podlączone czy podlaczyles wszystkie kable od zasiłki (np. 12v) czy jest dobrze kabel od monitora podłączony....sprawdź :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a wiatraczki sie kreca? dysk odpala? jakis sygnal biosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songokuh Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 :oops: udalo mi sie i juz pisze z nowego blaszaka :) przegralem wyscig z nowa technologia, okazalo sie, ze nie podlaczylem kabla zasilajacego do procka :D no co :P jak kiedys skladalem kompa, to byl tylko jeden kabel do wszystkiego :D dzieki za rady i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 I wszystko jasne! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ale ja i tak mam zastrzezenia do tej zasilki .. he jak dlugo ona to pociagnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Czego ty chcesz od kompa ? :wink: Jak u mnie działa Codegen 300W to u niego będzie zasuwać huntkey :D Z resztą on ma troche lepszego sprzęta :rolleyes: Oczywiście jest jedno ale :D u mnie za nic nie moge zmieniać napięć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...