Trakos Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jak w temacie - co byście radzili w Warszawie w okolicach Człuchowskiej (ul. K. Wyki). Obecnie używam sieci lokalnego operatora - skynet. Płacę 96 (z VATem) i mam 512/128 (teoretycznie oczywiście). O ile DL jest ok, o tyle uploada mi nie starcza wieczorami, kiedy to net oczywiście zwalnia i pingi mam ok. 150-200 :/ Szukam właśnie jakiejś sieci o podobnej cenie, ale z szybszym i nie zmieniającym się aż tak drastycznie uploadem. Chello jest u mnie niedostępny z tego co się orientuje, o Astrze nie wiem (pytałem na maila jak odpowiedzą coś to powiem), ale chyba i tak się nie opłaca, a neo w tej granicy cenowej (opcja 512) też ma upload 128 i podobno też zwalnia wieczorami i chyba miewa awarie (takie opinie widziałem), których w skynecie obecnie nie mam. Internet potrzebny mi głównie do grania, ograniczenia transferu mogę jakoś przeżyć byle pingi było dobre w godzinach 19-24... Pewnie coś takiego nie istnieje? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 NEOSTRADA 512......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 szybciej będzie Ci zadzwonić i się spytać niż czekać na maila :D z tego co wiem to na jelonkach jest jakaś kablówka "górszewska" czy jakos tak :/ podobno astera tam nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jak masz astera mozliwosc to bierz, najlepsze lacze, neo sie nie umywa, szczegolnie jesli zalezy ci na pingach to roznica neo a aster jest duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nic nie zwalnia, a tak apropos witam kolege zza ulicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trakos Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Właściwie to wciąż nie wiem czy mam astera :/ File, to zza ulicy to do mnie było? :) Jeżeli tak to może ty wiesz czy mam astera :mellow: A tak w ogóle to w "asterze" czy tam w "astrze" albo w "ofercie firmy Aster" ( :lol: ) za ok. 110 złotych to można otrzymać najwyżej prędkość 512/96 co w gruncie rzeczy oznaczało by prędkości mniejsze niż mam teraz, chociaż muszę przyznać, że i tak bardziej by się opłacało, gdyby prędkości się utrzymywały (w to akurat nie wierzę, chyba nigdzie się nie utrzymują :rolleyes: ) Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Trakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 akurat w asterze predkosci sa takie jak powinny byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tak do Ciebie Trakos ..., kumpel mial asterk'a. Niestety zrezygnowal. Zaczelo sie sypac nieziemsko i przeszedl jeszcze na neo 640. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trakos Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Hmm... w gruncie rzeczy to nie ma u mnie ani Astera (już o tym wiem) ani chello, więc wyboru i tak nie mam. Pozostaje neo albo to co teraz mam. OK, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Właściwie to wciąż nie wiem czy mam astera :/ File, to zza ulicy to do mnie było? :) Jeżeli tak to może ty wiesz czy mam astera :mellow: A tak w ogóle to w "asterze" czy tam w "astrze" albo w "ofercie firmy Aster" ( :lol: ) za ok. 110 złotych to można otrzymać najwyżej prędkość 512/96 co w gruncie rzeczy oznaczało by prędkości mniejsze niż mam teraz, chociaż muszę przyznać, że i tak bardziej by się opłacało, gdyby prędkości się utrzymywały (w to akurat nie wierzę, chyba nigdzie się nie utrzymują :rolleyes: ) 1617699[/snapback] Hmm?????! W asterze za 100zl masz 1Mbit/256kb/s i w nocy 2Mb/256kb/s... PS. 99zl ale przy zalozeniu ze placisz z kablowka. Normalnie 140zl Pingi w polsce co do neo sa nizsze od 10-40ms. Za granice aster ma pingi DUUUUZO LEPSZE. Niemcy/szwecja serwy gier - 15-35ms, Neo - 50-120 PS2. Zadzwon do konsultantki, z miejsca Ci powie czy mozesz zalozyc astera PS3. Miesiac temu zadzwonila do mnie konsultantka ze przez rok mam darmowe HBO i C+ i wszystkie kanaly z pasma kodowanego :lol2: Nie ma to jak byc stalym klientem :) Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...