Skocz do zawartości
Trakos

Co Byście Radzili...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - co byście radzili w Warszawie w okolicach Człuchowskiej (ul. K. Wyki). Obecnie używam sieci lokalnego operatora - skynet. Płacę 96 (z VATem) i mam 512/128 (teoretycznie oczywiście). O ile DL jest ok, o tyle uploada mi nie starcza wieczorami, kiedy to net oczywiście zwalnia i pingi mam ok. 150-200 :/ Szukam właśnie jakiejś sieci o podobnej cenie, ale z szybszym i nie zmieniającym się aż tak drastycznie uploadem. Chello jest u mnie niedostępny z tego co się orientuje, o Astrze nie wiem (pytałem na maila jak odpowiedzą coś to powiem), ale chyba i tak się nie opłaca, a neo w tej granicy cenowej (opcja 512) też ma upload 128 i podobno też zwalnia wieczorami i chyba miewa awarie (takie opinie widziałem), których w skynecie obecnie nie mam. Internet potrzebny mi głównie do grania, ograniczenia transferu mogę jakoś przeżyć byle pingi było dobre w godzinach 19-24... Pewnie coś takiego nie istnieje? :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to wciąż nie wiem czy mam astera :/

File, to zza ulicy to do mnie było? :) Jeżeli tak to może ty wiesz czy mam astera :mellow:

A tak w ogóle to w "asterze" czy tam w "astrze" albo w "ofercie firmy Aster" ( :lol: ) za ok. 110 złotych to można otrzymać najwyżej prędkość 512/96 co w gruncie rzeczy oznaczało by prędkości mniejsze niż mam teraz, chociaż muszę przyznać, że i tak bardziej by się opłacało, gdyby prędkości się utrzymywały (w to akurat nie wierzę, chyba nigdzie się nie utrzymują :rolleyes: )

Edytowane przez Trakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to wciąż nie wiem czy mam astera :/

File, to zza ulicy to do mnie było? :) Jeżeli tak to może ty wiesz czy mam astera  :mellow:

A tak w ogóle to w "asterze" czy tam w "astrze" albo w "ofercie firmy Aster" ( :lol: ) za ok. 110 złotych to można otrzymać najwyżej prędkość 512/96 co w gruncie rzeczy oznaczało by prędkości mniejsze niż mam teraz, chociaż muszę przyznać, że i tak bardziej by się opłacało, gdyby prędkości się utrzymywały (w to akurat nie wierzę, chyba nigdzie się nie utrzymują  :rolleyes: )

1617699[/snapback]

Hmm?????! W asterze za 100zl masz 1Mbit/256kb/s i w nocy 2Mb/256kb/s...

PS. 99zl ale przy zalozeniu ze placisz z kablowka. Normalnie 140zl

Pingi w polsce co do neo sa nizsze od 10-40ms. Za granice aster ma pingi DUUUUZO LEPSZE. Niemcy/szwecja serwy gier - 15-35ms, Neo - 50-120

PS2. Zadzwon do konsultantki, z miejsca Ci powie czy mozesz zalozyc astera

PS3. Miesiac temu zadzwonila do mnie konsultantka ze przez rok mam darmowe HBO i C+ i wszystkie kanaly z pasma kodowanego :lol2: Nie ma to jak byc stalym klientem :)

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi