Macio19 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Cześć od jakiegoś czasu, gdy system jest uruchomiony co jakiś czas jest piknięcie ( -- - ) i niewiem co za tym stoi :( Moja Konfiguracja to: Abit AN7, Athlone 2600 , 2x512 Kingstone, GeForce 5600 - z góry dzia - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cześć od jakiegoś czasu, gdy system jest uruchomiony co jakiś czas jest piknięcie ( -- - ) i niewiem co za tym stoi :( Moja Konfiguracja to: Abit AN7, Athlone 2600 , 2x512 Kingstone, GeForce 5600 - z góry dzia - pozdrawiam 1615518[/snapback] Nie pamietam czy AN7 mialo iGuru czy jak to sie zwalo, ale wlasnie to moze sie odzywac i sygnalizowac jakis blad (napiecie/temperatura/obroty wentylatorow) wypadalo by odwiedzic bios i przejzec wszystkie alarmy i dopiero myslec dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tak AN7 ma uGuru, poradziłem sobie z tym problemem stosując jeden z najprostrzych i pierwszorzędnych sposobów resetując bios'a cmos'em bądź bateryjką, a w moim przypadku podziałała bateryjka i już jest ok :] - pozdrawiam i dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...