Trendzik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mam taki problem. Siedze sobie przed komputerem i nagle kolory na monitorze robią się dziwne, tak jakby na chwile zanikał biały a na jego miejsce pojawiał się kremowy, i tak mruga chwile, jest to zauważalne , a potem przestaje i wraca do normy. Jak myślicie co to może być ? Czy wina karty graficznej ? A może monitora ? Mam 5,5 letniego NEC-a. Karta graficzna to GeForce 6800 + Zalman VF700Cu (Zalman na 100% dobrze założony, radiatorki dociśnięte, temperatura niska, wszystko podokręcane). Pomóżcie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jakies oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 " wszystko podokręcane" poza tym nie mam pojecia co to moze byc przy takim chlodzeniu zasilacz nie wyrabia ? sprawdz najlepiej na innej karcie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no ale zawsze było ok, to zaczeło się dziać niedawno, a ja nic nie dokładałem żadnego sprzętu tylko telgo Zalmana ostatnio. Kiedyś było ok ! Karta bez O/C ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Sprawdź kabel może od monitora :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Popieram...Najpier sprawdż czy kolor który ci fałszuje zmienia sie na całym ekranie - jeśli tak, to na 99% wina połączenia: karta-monitor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 tak ! na całym ekranie. Tylko właśnie o to chodzi że to zdaża się dosyć żadko, i ciężko mi jakoś na to zaradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...