ploki21 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Potrzebuje zakupic glosniki do komputera 2.1 które beda potrafily grac bardzo glosno a jedniczesnie czysto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a do ilu to maja byc głośniki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ja nie dlugo mam zamiar kupic 3200 creative'a jedyne do 200 z normalnym subem ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zastanawiam sie nad zmiana glosnikow creativa 2400 na te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61763674 albo te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61851714 w tych wiem ze gra bardzo dobrze subwoofer ktore polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 logitech z2300 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 logitech z2300 THX 1624679[/snapback] wez pod uwage ile one kosztuja :D ponat dwarazy tyle co te creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W porownaniu do tego jak graja to naprawde niewiele kosztuja... proponuje najpierw tego zestawu posluchac zanim sie ktos wypowie...(mowa oczywiscie o Z2300THX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 z2300 może i dobre ale za drogie :( . Max co mogę wydać to 300zł (wliczając wszelkie koszta dodatkowe). W tym zakresie można znaleźć: Logitech Z-3 (270) Logitech X-230 (180) Creative Głośniki I-Trigue 3200 (270) Zależy mi głównie na w miarę czystym dźwięku, niezłych basach i przyzwoitej dynamice. Głośno grać ne muszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 z2300 może i dobre ale za drogie :( . Max co mogę wydać to 300zł (wliczając wszelkie koszta dodatkowe). W tym zakresie można znaleźć: Logitech Z-3 (270) Logitech X-230 (180) Creative Głośniki I-Trigue 3200 (270) Zależy mi głównie na w miarę czystym dźwięku, niezłych basach i przyzwoitej dynamice. Głośno grać ne muszą. 1628961[/snapback] i trigue kosztuje duzo mniej.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61763674 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 HMmmm tak prawdzie powiedziawszy to nie masz zaduzego wyborui.http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15072 ja mam te (prawie tzn. z tym ze mam zestaw 5,1). Sub ma troche inna budowe ale mimo to graja naprawde pieknie, slyszlem je w sklepie na ich podsytwie zamowilem swoje. Ale coz wyzej, wspomniales ze ciebie niestac wiec proponowal bym znalesc Creative I-Trigue™ 3200 2.1 retail(http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14103). Graja naprawde przyjemnie, kumpel ma troche starszy model bodajrze 3300(ze skalepu z tego co pamietam zostaly juz wycoafane ale na allegro pojawia sie co jakis czas) glosniki sa podczepione pod sb live 5,1 efekt jest naprawde przyjemny. Roznica pomiedzy modelami jest jedna mocniejszy i bardziej drapiezny bass. Niestety nie sa pozbawine wad. Zaowazylem jedna dsoc upierdliwa, satelikti sa dsoc kierunkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Troche połaziłem po sklepach, wszędzie tylko na zamówienie w cenach ... ech. Zdaje się że będe musiał zakupić via net, a tego nie lubię bo to troche w ciemno. Ale cóż.... Njabardziej interesuje mnie porównanie Logitech Z-3 vs Creative I-Trigue 3200. Jak ktoś miał okazje je porównać, lub widział porównanie w sieci byłbym wdzięczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Jesli chodzi o z-3 to prosze bardzo(http://www.tomshardware.pl/video/20031013/sound_systems-07.html ) za jesli chodzi o creeative to slyszlem model stary od 3200 rozni sie tylko tym ze ma slabszy sub(z 24 zeszli na 19 wat) jaksoc jest b. przyjemna. Bardzo czysty wyskoje tony dobre basy (potrafi grzmotnac), ladne, dokladne wykonanie. Jak wczesniej wspominalem sa niestyty dosyc kierunkowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Troche połaziłem po sklepach, wszędzie tylko na zamówienie w cenach ... ech. Zdaje się że będe musiał zakupić via net, a tego nie lubię bo to troche w ciemno. Ale cóż.... Njabardziej interesuje mnie porównanie Logitech Z-3 vs Creative I-Trigue 3200. Jak ktoś miał okazje je porównać, lub widział porównanie w sieci byłbym wdzięczny za info. 1630788[/snapback] Ja wziąłbym Creativa w połączeniu z firmową kartą grają że hoho. Logitech sie nie umywa. Bawiłem sie w MM Logitechem o "lepszych parametrach" niz Creative i Logitech cieniutkie basiki mial :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...