tburdzy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 cze, mam pocket pc hp - rx 3115 i mam pytanie: czy jest mozliwosc zeby pocket pc sluzyl jako pilot dzieki ktoremu mozna by bylo wlaczyc komputer(mam obydwa urzadzenia podlaczene ze soba przy pomocy bluetooth). Uruchamiam telewizor i radio dzieki pocket pc, jeszcze tylko wiem ze da sie uruchomic komputer tylko nie wiem jak. Jak ktos mialby jakiekolwiek pomysly to prosze sie podzielic, dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jak komp jest wylaczony to bt w nim nie dziala, czyli kompa tak nie wlaczysz, mozesz jedynie go wylaczyc (oraz sterowac). sprzet rtv to co innego bo sa caly czas w stanie czuwania na sygnal ir. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 cze, mam pocket pc hp - rx 3115 i mam pytanie: czy jest mozliwosc zeby pocket pc sluzyl jako pilot dzieki ktoremu mozna by bylo wlaczyc komputer(mam obydwa urzadzenia podlaczene ze soba przy pomocy bluetooth). Uruchamiam telewizor i radio dzieki pocket pc, jeszcze tylko wiem ze da sie uruchomic komputer tylko nie wiem jak. Jak ktos mialby jakiekolwiek pomysly to prosze sie podzielic, dzieki z gory. 1615671[/snapback] Wlaczanie kompa na odleglosc Wake On Lan - WOL (magic packet/ip/mac) Wake On Ring - WOR (modem) Real Time Clock Alarm - RTC Budzenie ze stanu uspienia dowolny wybrtany sygnal skonfigurowany w biosie (moze byc nawet port COM) :) W tym wypadku dalo by sie chyba tylko przez IRDE na COMie :) bo bluetooth nie zadziala w stanie uspienia i w zadnym innym stanie. A jak ty chciales to zrobic ? moze o czyms nie wiem ? Telewizor i radio maja sterowanie podczerwienia i sa w stanie StandBy , a z komputerem to nie jest juz tak kolorowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 hmm to moze niech zrobi tak ze przy pomocy pocketa bedzie dzwonil telefonem z BT ktory juz normalnie zadzwoni i obudzi kompa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 hmm to moze niech zrobi tak ze przy pomocy pocketa bedzie dzwonil telefonem z BT ktory juz normalnie zadzwoni i obudzi kompa ;p 1616927[/snapback] Ja tam jednak proponuje nie wylaczac komputera ;) A tak do tematu, to RACZEJ SIE NIE DA :) (bez alpejskich kombinacji) a tego to autor topica raczej nie chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...