Skocz do zawartości
termit_tm

Bloczek By Termit_tm Czekam Na Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

nie nie wiedziałem  :mur:  :mur: 

to mów jak to jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1621925[/snapback]

Zależy jak mocno go skręcisz, jak przesadzisz to guma zanicze powoli się rozpękać. Ogólnie mówiąc, niekt nie przewidział, że oring będzie się stosowało bez rowka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec bedziesz nim chłodził także pamięci ?

nie iwem jak na innych kartach ale ja np na radku z podpisu miałem pamięci 'niżej' od rdzenia:/

życze powodzenia w realizacji mocowania, dla mnie to wciąż wielki problem ;/ :(

1622366[/snapback]

nie na pamięci też dam WC ale to później dlatego u ciebie rdzeń poszedł wyżej nić pamięci bo rdzeń masz z zaniżonymi taktowaniami od radka 9600 a pamięci masz badziewne.

Zapinka hmmm .... zapinka będzie z plexi po prostu top będzie szerszy i będą dziurki do mocowania z tym nie będzie problemu :razz: :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mu chodziło ,że kość pamięci jest fizycznie niżej położona  niż rdzeń(inna wysokość kości) i blok poprostu "nie dotknie" pamiątek....

1622455[/snapback]

heheh ale lol rzeczywiście o to mu chodziło źle go zrozumiałem :oops: :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mu chodziło ,że kość pamięci jest fizycznie niżej położona  niż rdzeń(inna wysokość kości) i blok poprostu "nie dotknie" pamiątek....

1622455[/snapback]

no dokladnie! :lol:

a o karcie ani słowa, już spoczywa w spokoju :x

co do mocowania, rozstaw np radeon ma 55mm (nie iwem co masz - uzupełnij sobie sig'a :D ) wiec , żeby nie tykac miedzi i jej nie nacinać blok bedzie szedł w poprzek karty :D, zresztą z ciekawościązobacze jak on bedzie sie prezentował na karcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dokladnie! :lol:

a o karcie ani słowa, już spoczywa w spokoju :x

co do mocowania, rozstaw np radeon ma 55mm (nie iwem co masz - uzupełnij sobie sig'a :D ) wiec , żeby nie tykac miedzi i jej nie nacinać blok bedzie szedł w poprzek karty :D, zresztą z ciekawościązobacze jak on bedzie sie prezentował na karcie :D

1622515[/snapback]

no już zrobiłem więc jak widać aktualnie karty Graficznej nie posiadam :(

bloczek jest przez to taki długo bo inaczej nie zrobił bym odpowiednio głębokich nacięć :wink:

a tak bedzie wyglondać top z plexi

Dołączona grafika

Edytowane przez termit_tm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak gratulacje że Ci sie chciało :D

nie masz grafy? tzn masz integre czy w ogóle nie masz ? ;)

1622571[/snapback]

mam to co w podpisie czyli jakieś padło 4 mb na PCI hee ale Diablo 2 działa :] narazie mi starcza to nie kupuje nic innego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

termit tm > ten rysuneczek topu robiłeś jakims programikiem???? jak tak to napisz jakim i skąd można go siagnąc

1622659[/snapback]

tak robiłem go AutoCAD 2004 program bardzo drogi około 2 000 zł

termit, a myślaleś o kondiołkach i innych badziewiach rozmieszczonych na karcie to tu to tam? :>

1622671[/snapback]

tak myślałem ale zobacz klik

wszystkie 6600 są zbudowane tak jak ta tu ładnie widać że do góry jest dużooooo miejsca :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

termit tm > ten rysuneczek topu robiłeś jakims programikiem???? jak tak to napisz jakim i skąd można go siagnąc?

tak robiłem go AutoCAD 2004 program bardzo drogi około 2 000 zł 

:lol:

Ale apropos takiego rysunku, to to zaledwie ulamek mozliwosci autocada, mozna sobie radzic prostrzymi alternatywami, sa jakies darmowe klienty tego srodowiska o ile sie nie myle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe albo mi sie zdaje albo tobi sie z tego tematu maly OT :D co o tym sadzicie ?? he powiedz mi lepiej co z tym bloczkiem i na co ty chcesz go zalozyc skoro on nie wejdzie na prawie zadna bo bedzie o cos zawadzal ?

1625200[/snapback]

bloczek będzie na 6600 :] a ten wcześniejszy na NB aha i zapowiadam że jutro zapodam topic o nowym bloku "ślimakowym" będę miał aparat to zrobię fotki :razz: już mam spód wygląda podobnie do tego :lol:

klik klik klik klikklik klikklik klik

ale szczegóły jutro jak wrócę z budy :/ rozpoczęcie roku :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi