nova Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mam taki nietypowy problem. Czy jest możliwość podejrzenia jaki jest układ danych w tej bazie ewentualnie ich modyfikacja, jeśli od razu otwiera się formularz? Można jakoś do tych danych dotrzeć? Dla zobrazowania jak to wygląda załączam screen. baza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Uruchamiając plik bazy trzymaj wciśnięty Shift. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a ja mam inne pytanie - otoz czy baze danych mozna uruchomic na kompie na ktorym nie ma zalozonego accessa ? przez np strone dostpowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dawno nie bawiłem się Accessem i nie mam go w tej chwili pod ręką, aby dokładnie opisać jak się to robi, ale jak dobrze pamiętam to jest taka możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Uruchamiając plik bazy trzymaj wciśnięty ShiftWszystko pięknie działa. Wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...