osek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 siema ziomek jeśli wiesz, to napisz mi co to za kwiat ;] ja tam ziolony w tych sprawach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jesli chodzi o liscie/igly to przypomina jodłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 jodła taka jak w lesie, to to na bank nie jest o.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Prawdopodobnie jest to Araukaria (araucaria heterophylla) :wink: http://www.ciekawe-rosliny.pl/index.php?dz...&op=pisz&id=223 Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 eeeeee..... no myślałem już że to co masz w avatarze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 moja babcia ma takie kurde nie pamietam jak to sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 eeeeee..... no myślałem już że to co masz w avatarze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 1616063[/snapback] to jest nas 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 eeeeee..... no myślałem już że to co masz w avatarze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 1616063[/snapback] hahaha, : P sosna to to nie jest ;] ale kolega DeTe dobrze mi powiedział ;] tylko że ja w necie szukałem aracaria/arakuria/arcaria itp itd ;] :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 to jest nas 2 ;] 1616180[/snapback] Już trzech :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Tez miałem nadzieje;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No nie panowie są minimalne różnice:) Podejrzewam, że to jest to, co wy podejrzewacie, ale genetycznie zmodyfikowana. Pewno przez ruskich:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No nie panowie są minimalne różnice:) Podejrzewam, że to jest to, co wy podejrzewacie, ale genetycznie zmodyfikowana. Pewno przez ruskich:p 1616306[/snapback] ja Ci zara dam ruskich : P chcecie kupić sadzonki? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoseMariano Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Łacińska nazwa to: Zielenikus Pospolitus Podróżnikus bez wstawania z foteliku;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Łacińska nazwa to: Zielenikus Pospolitus Podróżnikus bez wstawania z foteliku;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 nie śmieszny obrazekhahaha : P fajny ;] he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To roślina, a nie kwiat :D W opisie jest wyraźnie, że ta roślinka nie kwitnie :D:D Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Już trzech :P 1616196[/snapback] To jest nas czterech, bo myślałem to samo :D Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) To roślina, a nie kwiat :D W opisie jest wyraźnie, że ta roślinka nie kwitnie :D:D Pzdr! 1616912[/snapback] a kwiat to nie roślina: P edit: pisze tam też: "Drzewko o ciemnozielonych, gęstych, igłowatych liściach..." Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 jodła taka jak w lesie, to to na bank nie jest o.0 1615922[/snapback] Araukaria wyniosła, inaczej jodełka pokojowa - Araucaria heterophylla Już sama nazwa wskazuje.... i pierwszy post był blisko : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...