Xalpha Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam - dzisiaj przeglądając posty zobaczylem ze M@ly zostal znowu zbanowany - ZA co i przez kogo ? To juz 4 ban ! Ostatni dostal od GNZ i tez nie wiadomo z jakiego powodu. Za kazdym razem odbanowawywal go kto inny! Czy moglby ktoś wyjasnic tą sytuacje? Po krotkiej rozmowie dowiedzialem sie ze wcale nic nie pisal co moglo by podlegac pod bana. Nie bede wysylal wiadomosci PW do adminow z powodu zlotu i zbyt dlugiego czasu oczekiwania na odp. PROSZE O szybkie wyjasnienie. Pozdrawiam PROSZE O NIE WYPOWIADANIE SIE PRZEZ NORMALNYCH UZYTKOWNIKOW! Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez Onio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Adminow nie ma. O banie wiem tylko tyle, że z dzisiaj, bo z rana są ostatnie posty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A kiedy pojawią się admini ? dopiero po zlocie?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Była kiedyś taka fajna zakładka i był opis za co bana ktoś oberwał i od kogo ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 oni tak dla sportu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Była kiedyś taka fajna zakładka i był opis za co bana ktoś oberwał i od kogo ....... 1616045[/snapback] ale juz jej nie ma i nie będzie.... przynajmniej kiedys dostałem taką odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam - dzisiaj przeglądając posty zobaczylem ze M@ly zostal znowu zbanowany - ZA co i przez kogo ? To juz 4 ban ! Ostatni dostal od GNZ i tez nie wiadomo z jakiego powodu. Za kazdym razem odbanowawywal go kto inny! Czy moglby ktoś wyjasnic tą sytuacje? Po krotkiej rozmowie dowiedzialem sie ze wcale nic nie pisal co moglo by podlegac pod bana. Nie bede wysylal wiadomosci PW do adminow z powodu zlotu i zbyt dlugiego czasu oczekiwania na odp. PROSZE O szybkie wyjasnienie. Pozdrawiam 1615888[/snapback] Bo zupa byla za slona ;] A na serio moze to ma zwiazek z tym konkursem gnz'eta na testowym? : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam - dzisiaj przeglądając posty zobaczylem ze M@ly zostal znowu zbanowany - ZA co i przez kogo ? To juz 4 ban ! Ostatni dostal od GNZ i tez nie wiadomo z jakiego powodu. Za kazdym razem odbanowawywal go kto inny! Czy moglby ktoś wyjasnic tą sytuacje? Po krotkiej rozmowie dowiedzialem sie ze wcale nic nie pisal co moglo by podlegac pod bana. Nie bede wysylal wiadomosci PW do adminow z powodu zlotu i zbyt dlugiego czasu oczekiwania na odp. PROSZE O szybkie wyjasnienie. Pozdrawiam 1615888[/snapback] Pewnie zaczął robić kolejny FAQ :lol: Zresztą takich jak on mi nie szkodam, jak ktoś uważa się za najmądrzejszego i ma gdzieś wszystkich i wszystko to tylko pomachać mu pa pa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Wyjasni mi ktos, o co wlaściwie chodzi? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Sprawa jest taka, gnz nic nie ma do tego banowania. Nie brał w tym udziału i wyjaśnie to jak najszybciej mogę. Właśnie rozmawiałem z gnz i wyjaśniam całą sytuację. Jutro z rana (czyt. sobota) bede rozmawiał z marco i paranoikiem i dogadam się co do tego bana. Pozdrawiam z Białowieży Romek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 PS: PROSZE O nie wypowiadanie się przez uzytkownikow forum - jedynie moderacja i administracja moze. !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) bana to mozna dostac za wszystko i nie koniecznie za złamanie regulaminu, wystarczy podpaść... czego ja jestem dosadnym przykładem nie skończyłem kiedy moder powiedział koniec (topic nie został zamkniety wszytko w obrebie jednego tematu) kto czasami zagląda na testowe zna sprawe. wiec M@ły mogł dostac za byle co nie koniecznie za złamanie zasad regulaminu. Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 bana to mozna dostac za wszystko i nie koniecznie za złamanie regulaminu, wystarczy podpaść... 1618754[/snapback] Obrażanie i naśmiewanie się z mechl!ka to Twoim zdaniem nie jest naruszanie regulaminu :?: Hmm interesujące. Spójrzmy co mówi regulamin: I. Na łamach forum kategorycznie zabrania się: 1. Umieszczania treści obraźliwych lub oszczerczych względem KOGOKOLWIEK. Dotyczy to w szczególności: a) wypowiedzi skierowanych do innych użytkowników forum, czego ja jestem dosadnym przykładem nie skończyłem kiedy moder powiedział koniec 1618754[/snapback] W momencie gdy moderator kilkukrotnie prosił, abyś zaprzestał drążyć tamten temat, Ty nadal to robiłeś. W przypadku gdy prośby nie skutkują, należy użyć innych metod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nio... i sprawa zamknięta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Sprawa nie jest zamknięta. To slavok obrazal Mechl!ka, a nie m@ly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ale samego zainteresowanego (Mechl!ka) nie ma więc lepiej to rozwiązać ten problem jak sie pojawi na forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Darks: Kto ci powiedzial ze to Mechlik go zbanowal ? TO co powiedzil Crosis dotyczylo Slavoka. PS: Dodalem w pierwszym poscie aby nikt z uzytkownikow poza administracją i moderacją lepiej nic tutaj nie pisal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No witam! Jestem juz, hm ktory moder mnie zbanowal, tak z czystej ciekawosci chcialbym sie dowiedziec, a ktory admin mnie odbanowal :wink: Nie bede wszczynal tutaj zadnego buntu bo kolejny raz dostane bana, takze wole grzecznie sie spytac, a WY w ramach kultury osobistej powinniscie mi wytlumaczyc cale zdarzenie, czyz nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 PS: Dodalem w pierwszym poscie aby nikt z uzytkownikow poza administracją i moderacją lepiej nic tutaj nie pisal.Nie rzad sie tak... Kolejny adwokat sie znalazl - skoro M@ly nie ma z tym problemu z tego co widac wiekszego to po co TY drazysz temat... Pamietasz jak bylo z Mardokiem i PITerem? Wyluzuj - M@ly to sobie zalatwi z kims przez GG badz PM'ki... Po co ten topic caly - ma to byc jakas "iskra" ? Czlowieku - zastanow sie PO_CO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Darks: Kto ci powiedzial ze to Mechlik go zbanowal ? TO co powiedzil Crosis dotyczylo Slavoka. PS: Dodalem w pierwszym poscie aby nikt z uzytkownikow poza administracją i moderacją lepiej nic tutaj nie pisal. 1618944[/snapback] Onio ja nic nie napisałem że go Mechlik go zabanował ja tylko odpowiedziałem na to : Sprawa nie jest zamknięta. To slavok obrazal Mechl!ka, a nie m@ly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zavader: Tu nie chodzi o to ze się rzdze ale po co tutaj inni uzytkownicy maja pisac skoro ich to wogole nie dotyczy, a skierowany temat jest tylko do administracji i moderacji ? Chcialem mu tylko pomoc - czy pomoglem ? - nie wiem. Nie bede nikogo tutaj obrazal bo nie ma po co, ani za co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ludzie, tu chodzi o forum! ino cieszyć sie można że ktoś zbanowany- z jakiegośtam powodu- powraca : ) ino mogłoby byś perlamentry.. czy jak to tam sie pisze :D jak ja bym banował, to nawet liste bym usuwał i już ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 zbanowany wolą tłumu przy wspólnym piwie (7 osób w tym 2 moderów) - nikt niekogo nie podburzał, nikt nie protestował czysta demokracja i chęć userów zobaczenia jak sie banuje na tweaku. decyzja kto będzie królikiem doświadczalnym była jednogłośna. przywrócony do życia dzien później jak tylko paranoik miał chwile wolnego. tyle wyjaśnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 OD kiedy to takie praktyki stosujecie?? Banowanie bez powodu... mmhm.. podpadasz. Dobra M@ly zostal odbanowany, ja juz nic sie nie wtrącam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mmhm.. podpadasz. 1620393[/snapback] nie bij prosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A wiec koniec tematu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...