Beckson Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Siema mam taki problem do rozwiązania? Chce sobie o troszkę podkręcić kompa no i co się dzieje mianowicie, gdy podkręcę go o 5 MHz w biosie, po chwili działania wyłącza się albo wcale się nie włacza. Mój kumpel nie mam chyba takiego złego kompa: Athlon 2000xp+, Geforce 5600XT ram co prawda mało tylko 256, MOBO MSI , Zasilacz MAXPOWER 300W Nie wiem co się dzieje nie może go nic podkręcić nawet o 5 mhz! Co jest nie wiem może wy wiecie albo co jest powodem tego ze nie może nic podkręcić? Mój typ pada, że to zasilacz nie wyrabia, ale żeby aż tak bardzo?? Piszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybersars Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak dla mnie to wina zasilacza lub BIOSu płyty głownej. radziłbym flashować BIOS i zobaczyć czy dalej jest to samo. Zasilacz był sprawdzany na innym kompie aby wykluczyć jego niestabilność? Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Cybersars Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Radziłbym zmienić zasilacz bo AMD 2000+ wat bierze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Radziłbym zmienić zasilacz bo AMD 2000+ wat bierze :wink: 1616480[/snapback] No, AMD 2000+ to tak zżera waty jak mało który proc, masakra normalnie, do niego to minimum topower p6, ze słabszym nie podchodź... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zostaw podłączone do kompa tylko klawiśnicę mysz i monitor no i oczywiście zasilanie poodłanczaj niepotrzebne napędy zostaw tylko HDD sprawdź wtedy u mnie to dziłało jak miałem stary złom 350W marki producenta poroży teraz Tagan 530W i robię co chcę jeśli te mobo jest na VIA zwróć uwagę na mnoźniki PCI/AGP tyle z mojej strony do dodania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...