Sir_ice Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 dlaczego na kx'ach nie chodzi mi dzwiek w niektorych grach? a wlasciwie to czesc dzwiekow. domyslam sie ze brakuje mi jakies wtyczki czy czegos.... ktos podpowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 dlaczego na kx'ach nie chodzi mi dzwiek w niektorych grach? a wlasciwie to czesc dzwiekow. domyslam sie ze brakuje mi jakies wtyczki czy czegos.... ktos podpowie? 1616096[/snapback] A slyszales ze KXy to dla audiofilow a nie do gierek ? No i masz odpowiedz, duzo w nich jeszcze brakuje. Jak chcesz pograc to zostan przy Live Ware 3.0 + łatki ... lepiej na tym wyjdziesz :), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tak odpowiedz to zadna odpowiedz <_< Slyszalaem i czytalem duzo i wiem do czego sa KX'y, kolego best-boy - ale jakos nigdzie do tej pory nie nie znalazlem stwierdzenia ze tylko dla audiofilow... :blink: Innym dziala to dlaczego mi nie? Ktos ma jakies bardziej kostruktywne rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Tak odpowiedz to zadna odpowiedz <_< Slyszalaem i czytalem duzo i wiem do czego sa KX'y, kolego best-boy - ale jakos nigdzie do tej pory nie nie znalazlem stwierdzenia ze tylko dla audiofilow... :blink: Innym dziala to dlaczego mi nie? Ktos ma jakies bardziej kostruktywne rady? 1617045[/snapback] Nie tylko dla audiofilow, ale nie sa optymalizowane do gier, poprostu, ja nie mowie ze nie bedzie dzialac.... , na 15 grach bedzie chodzic na 16 bedzie kupa... o to mi chodzi. Z konstroktywnych rad to zainstaluj jeszcze raz DirectXa , zobacz czy masz pelne przyspieszenie sprzetowe (dxdiag) , i panel sterowania ... Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Kx nadają się do gier wystarczająco. U mnie były problemy z dźwiękami w grach, jak miałem surrounder (czy jakoś tak) wyłączony, po włączeniu wszystko cacy, a sb mam najpaskudniejszą wersję (022x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 kx'y poprostu niemaja obsługi EAX :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) zainstal YouP-PAX-VIv2.2 http://ordorica.org/index.php?id=31 Edytowane 9 Września 2005 przez sight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...