szczepan Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam Mam problem z dyskiem sata którego instalacja XP nie wykrywa. Płyta to Asrok k7v88 Dysk SEAGATE Barracuda ST380817AS Dysk ma juz zrobione partycje w biosie jest widziany i gdy jest podłaczony z ata na którym jest system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hmmm ;] problem stary jak win xp i dyski sata ;-) na początku int xp pyta czy chcesz cośtam (chyba F6) no więc chcesz ;) potem wkladasz dykietkę z driverami sata,, to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Problem w tym że nie działa mi stacja dyskietek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 to poczekaj aż zadziała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 pożycz od kolegi :) od czego sie ich ma :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Nlite i integracja sterowników. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No raczej coś sie mechanicznie popsuła ta stacja. Moze skombinuje inna. Nt lite co to i jak tego uzywać ? {poszukam na google} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Poszukaj na forum;). Podpowiedź systemy operacyjne windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nt lite to pełna nazwa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Poprawiłem literówkę ale za to masz link ;] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=92646&hl=nLite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a ja mam problem ponieważ u mnie w biosie nie widzi dysku :( wszystko tak jak w podpisie stery n-force4. mam drugi dysk pod IDE i w winxp widzi 2 partycje tego na SATEII ale nie mogę zainstalować systemu, ponieważ dysk jest formatowany, kopiuje pliki na dysk i dalej powinno przejść do dalszej instalki a tak sie nie dzieje :( co mam zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Musisz ustawic sata jako pierwszy w opcji HARD DRIVER... i wtedy jako pierwszy ustawi sie w Boot Primery hard driver. Poszukaj dobrze w biosie w opcjach z BOOTem !!! Nie zobaczysz go w innych opcjach jeżeli nie ustawisz go w jednej najwazniejszej Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez szczepan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) ale u mnie w ogóle go nie widzi w biosie. nie ma go :( mówię że nie ma :( szukałem wszędzie, włączyłem all opcje i byłem tam gdzie ty mówisz ale nie widzi go :( Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez molimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 już all zrobiłem musiałem raid w biosie wyłączyć dopiero wtedy bios wykrywał dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...