Bo$s Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Czy ktoś wie gdzie jest ten czujnik podający się jako SysTemp ? Chodzi mi o płyty MSI KT4V & MSI K8N NEO2 Platinum PS: Lub jeśli ktoś wie gdzie można takie info znaleźć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a nie ma takiej śmiesznej tasiemki na środku socketu jak się zdejmnie proc powinno ją być widać a jak jej tam nie ma to nie wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 On pyta o czujnik temp systemu, a nie czujnik procka!!!!! Niestety niewiem gdzie on moze byc umieszczony, i jesli niema tego w instrukcij (producenci z reguły tego nie podaja). To mozesz wysłas meila do MSI z tym zapytaniem, moze udziela ci odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a sorka przeczytałem pierwsze 7 słów i zaczołem pisać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...