Kwazor Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja w mikrofali robie sobie piane do kapieli czy;li wrzucam mydło i ono zaczyna sie pienic pozniej do wanny i juz :) Chlorek żelazowy do wytrwaniania płytek drukowanych też podgrzewam i proch czarny po zarobieniu go na mokro. Moja mikrofala ma przewalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 ja bardzo lubie parowy z mikrofalowy nie polecam wkladania tam bulki. wszegolnie na dluzej. tak sie zlozylo ze niedawno wlozylem taka na chyba 5 min a akurat gralem w cmr i zapomnialem o niej. przypomnial mi smrod spalenizny ale niestety bylo juz za pozno: po otworzeniu drzwiczek buchnely kledy zoltego dymu i smierdzialo masakrycznie a srodek zmienil barwe na piekny zolty kolor. mylem ja ludwikiem, ajaxem i cifem - nic nie pomaga i przy kazdym wlaczeniu smierdzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Odswiezam temat bo zakupilem sobie mikrofalowke z grillem i szukam natchnienia co można w niej spreparowac bo na razie ograniczam sie do podgrzewania. Robilem tez lasagne i tortelini specjalnie do mikroweli i powiem ze calkiem calkiem.A na grillu co? kielbaska? Podzielcie sie patentami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Odswiezam temat bo zakupilem sobie mikrofalowke z grillem i szukam natchnienia co można w niej spreparowac bo na razie ograniczam sie do podgrzewania. Robilem tez lasagne i tortelini specjalnie do mikroweli i powiem ze calkiem calkiem.A na grillu co? kielbaska? Podzielcie sie patentami Jakto co schab panierowany w jakiś sosie i później na grila. Aż mi ślinka cieknie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 wloz polmisek ze swiezymi kasztanami, ustaw moc na max, i spieprzaj z kuchni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 albo jajka surowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) albo plyte CD albo kulke foli aluminiowej bla bla bla. Po co nabijacie posty jak nie macie nic do przekazania :mur: jeszcze ktos was oskarzy o celowe niszczenie malego AGD Edytowane 18 Stycznia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...