Tristan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mam problem z uaktualnieniem firmware'u do BenQ 1640. Gdy próbuje go zflashowac to mam cos takiego: "The drive is not allowed to be updated" Będe wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jest sam na taśmie ?? (bez dysków innych firm) jako master ?? pod dosem ?? czytałeś readme ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 nie wiem dokladnie ale sa dwie wersje G i B biosow, moze to tylko kwestia koloru ale w tym wypadku 2 biosow by nie robili :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tristan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No tak, ściągłem firmware w wersji retail i dlatego nie chciał się zflashować. Bios dla bulk załatwia sprawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...