YPpaPipNmHYyD Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie wiem dlaczego ale chyba forum z prockami amd zostalo zablokwane wiec pisze tutaj. Czy ma ktos jakies dane dotyczace poziomy halasu i wydzielanej temp. w procesorach A64 venice BOX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie wiem dlaczego ale chyba forum z prockami amd zostalo zablokwane wiec pisze tutaj. Czy ma ktos jakies dane dotyczace poziomy halasu i wydzielanej temp. w procesorach A64 venice BOX? 1616757[/snapback] http://www.amd.com Specification Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YPpaPipNmHYyD Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 raczej chodzilo mi o jakies wiarygodne testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 A czemu testy ze strony producenta nie mają być wiarygodne? Dostałeś link, powinieneś podziękować, a jeśli nie pasuje ci - poszukaj na google.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YPpaPipNmHYyD Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak sa wiarygodne to po co sie robi wogole testy przez inne serwisy? Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez kierzniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jak sa wiarygodne to po co sie robi wogole testy przez inne serwisy? 1617091[/snapback] To chciales specyfikacje TECHNICZNA czy ilosc klatek w "qłejku", wez sie zastanow co chcesz ? Serwisy nie testuja ile W pobiera procesor, ile energii rozprasza w postaci ciepla i jakie sa glosne wiatraczki(chociaz to czasami mierza)... To co chciales masz na stronie ktora podalem a jak chciales cos innego to http://www.tomshardware.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) UP: Dla potwierdzenia wiarygodności... Chyba starczy tej dyskusji! Ajj best-bou mnie uprzedził o minutke :). Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez virus120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Serwisy nie testuja ile W pobiera procesor, ile energii rozprasza w postaci ciepla i jakie sa glosne wiatraczki 1617106[/snapback] odwiedz czasem www.silentpcreview.com... tam sie dokladnie tym i tylko tym zajmuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...