PCel Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Więc mam takie pytanie jaki monitor będzie lepszy samsung 172n fajny wygląd ale 25ms reakcji za to Lg 1730B lipny wygląd i mniejszy czas reakcji 12ms.Dodam że od czasu do czasu gram, żeby nie było widać smużenia, który ma lepszą gwarancje na piksele?, który ma lepszy obraz? itp. Cena samsunga 849zł a, Lg 899zł Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez PCel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Z powodu tych 25 ms to Samsung do gier odpada, ale to Lg to też niezbyt szczęśliwy wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) A dlaczego Lg jest złym wyborem?W samsungu będzie widoczne smużenie? Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez PCel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jeżeli czas odpowiedzi matrycy jest 25 ms to nie można liczyć na brak smużenia poniżej 10 ms to tak. Ogólnie nie mam zaufania do Lg, z opinii wiem że ten monitor ma nierównomierne podświetlenie matrycy, słabe kąty widzenia, smużenie też jest widoczne. Decyzja należy do Ciebie czy kupić któryś z tych dwóch czy coś innego ja też miałem kłopoty z wyborem, niestety nie można liczyć na monitor idealny bo wtedy zawód murowany, trzeba się pogodzić z ich wadami a cieszyć się z zalet, pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 LG jest dobrym wyborem, tyle ze jak zwykle wszyscy polecaja nowosc - bo jeszcze lepsza, nie wazne, ze 50% drozsza. Dlugo te wyprzedaze trwaja? Tylko w niektorych MediaMarktach, czy we wszystkich. Kupilbym sobie takiego LG, ale bede mial mozliwosc dopiero za 2 tygodnie. Czy moze nie ma co sie spieszyc z zakupem, bo takie promocje monitorow sa na porzadku dziennym :) Zawsze to 300zl taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 LG jest dobrym wyborem, tyle ze jak zwykle wszyscy polecaja nowosc - bo jeszcze lepsza, nie wazne, ze 50% drozsza. Dlugo te wyprzedaze trwaja? Tylko w niektorych MediaMarktach, czy we wszystkich. Kupilbym sobie takiego LG, ale bede mial mozliwosc dopiero za 2 tygodnie. Czy moze nie ma co sie spieszyc z zakupem, bo takie promocje monitorow sa na porzadku dziennym :) Zawsze to 300zl taniej. 1618080[/snapback] Wyprzedaże trwają we wszystkich Media Marktach, a czy długo trwaja to nie wiem chyba do wyczerpania zapasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...