Stiff Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja bym brał Fortrona :D Mam i jestem zadowolony. Mój config jest słabszy, ale z tym co Ty masz też na pewno sobie poradzi. Jak bedziesz kupował to się upewnij, że kupujesz wersję z 19.5A na +12V bo niektórzy sprzedają takie z 18A. Ja kupiłem mocniejszą wersję od pogol1 (kobitka), z tego co mi napisała to posiada tylko takie, do tego daje pisemną gwarancję na 12 m-cy, więc polecam :D http://allegro.pl/show_item.php?item=61371792 Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez Stiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidroch Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no ten co kolega nademną mówi... 53zł....więc cena spoko... i zasilacz w sam raz...;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 planuje zakup tego fortron na allegro 350W tylko nie wiem, ktora wersje wybrac moja plyta jest taka jak w podpisie, ktory brac mdn czy tego drugiego , nie pmieam nazwy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...