tuc Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam, mam ochotę uaktualnić bios pł. gł. Epox 4PDAI. Ale niestety producent uznał, że do tak przestarzałej płyty (2-letniej) nie ma sensu umieszczać bin-u na swojej stronie. Więc prośba do Was: GDZIE MOGĘ ZNALEŹĆ BIOS DO TEJ PŁYTKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Widzę że nie tylko mi się wakacyjne lenistwo udziela. Wystarczy :google: . I są wyniki już po 0,16 sek. http://drivers.softpedia.com/get/BIOS/Epox...Bios-4304.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuc Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Widzę że nie tylko mi się wakacyjne lenistwo udziela. Wystarczy :google: . I są wyniki już po 0,16 sek. 1617598[/snapback] Ja... dzięki Vtq, a ja tyle kombinowałem... :mur: :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...