Piotr K Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Tak panowie i panie sa takie miejsca na ziemi gdzie tworzy sie takie bloki o ktorych my zasiedziali w naszym malutkim kraiku mozemy tylko pomazyc. oto link to niezwyklej galerii wodnych wymiennikow ciepla na procesor. http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.p...threadid=135548 W tym zestawie mam dwoch faworytow: blok z czterema!!! wylotami wody made by gone_fishin oraz WB05 zrobiony przez morphling1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 szkok to co my maly to gofno jest warte koles mial durka 12.@1.3 i 23 stopniec hyba maskarka a nie bloki nic tylko jush to zapisuje i bede myslal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wow niektore sa naprawde czadowe ... juz sie biore za robienie 2 bloku :] tylko mam problemy z pewnymi drobiazami [brak odpowiednich sklepow :( ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 sa wprost boskie !! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 niesamowite pomysły maja kolesie. BTW zauwazylem, ze wiekszość tych bloczkow to konstrukcje skręcane, a nie lutowane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ano skrecane ale zwaz ze te co sa skrecane najczesciej maja rowek na gume. Takiego rowka nie zrobisz domowymi sposobami. pozatym pytanie jak gruba gume uzywaja. Ja szukalem arkuszy gumy wszedzie w krakowie i znalazlem tylko u szewca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Grzybu: Duron 1.2@1.3 GHz, 1.79 vcore TIM noname Ambient temp (near rad) ~23°C Water temp full ~26°C (2x120mm fans at 5V) Cpu load temp 1h30 TOAST HP (in socket) ~ 33°C trzeba czytac dokladnie na procku mial 33C :-) a nie 23. Ambient czyli temperatura otoczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 no pomysły to ja mam w glowie nawet bardziej psychiczne tylko nie mam dostepu do frezarki :cry: :cry: :cry: mozna sie bawic tymi blokami cale zycie ja chce zrobic jeszcze tylko na GPU i spox wiecej mi nie trzeba :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 nei znam anglijskiego ale i tak normalnie te konstrukcjer miazdza bloki firmowe moglem is do zawodowki normalnie bym mial gdzie i czym samemu zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Piotr K - rowek zrobie dłutkiem okrągłym małym, a jak sie nie bedzie dało to wygryze ;-] a tak powaznie, to dędke mam zamiar tam wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 THNX walsnie jestem na etapie robienia swojego 2 bloku wodniego i to mi bardzo pomoze :))))) thnx wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 he he mówicie że to jest ładne zobaczycie już niedługo WB by Thorn to będzie wymiot !!!! ale trochę musicie jescze w cierpliwości poczekać. Wszytko już mam kupione tylko teraz robić i składać !!!! powiem tak wydajność tego bloku powinna być rewelacyna !!!! ale o tym napewno powiadomię ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 chetnie sie doloncze do rywalizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 buhehe thorn, ciekawe jak mialaby sie wydajnosc twoich vs moj wc stary ktorego juz nie uzywam (nie mowie o efekciarskim wygladzie) prawde mowiac to zrobilem juz chyba wszystkie projekty ktore oni tam maja, ciezko juz mi cos nowego wymyslic :mrgreen: najbardziej podobaja mi sie bloki morphlinga zouwazcie tez ile bardziej profesjonalne narzedzia oni uzywaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ano skrecane ale zwaz ze te co sa skrecane najczesciej maja rowek na gume. Takiego rowka nie zrobisz domowymi sposobami. pozatym pytanie jak gruba gume uzywaja. Ja szukalem arkuszy gumy wszedzie w krakowie i znalazlem tylko u szewca do takich celow, to uzywa sie uszczelki wysokocisnieniowe, mozna takowe zakupic w sklepach, detke to mozna kant d... potluc. Uszczelka jest z goomy wytrzymalej na temp i wode, i jest okragla oraz w wieeeeeeeelu rozmiarach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 buhehe thorn, ciekawe jak mialaby sie wydajnosc twoich vs moj wc stary ktorego juz nie uzywam (nie mowie o efekciarskim wygladzie) prawde mowiac to zrobilem juz chyba wszystkie projekty ktore oni tam maja, ciezko juz mi cos nowego wymyslic :mrgreen: najbardziej podobaja mi sie bloki morphlinga zouwazcie tez ile bardziej profesjonalne narzedzia oni uzywaja wiem że jesteś spec od WC ale ja postaram sie zrobić by moj blok by i ładny i wydajny a co za tym idzie lepszy niż te jest takie przysłowie "Cudze chwalicie, swojego nie znacie !" myśle że nasze Polskie bloki też sa dobre ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...