tester3000 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Apple wprowadza nową myszkę z kulką zamiast kółka do przewijania, co umożliwia precyzyjny i plynny scroll we wszystkie strony z bardzo dużą dokładnością bo będziemy to robic jednym palcem. Tak więc może teraz samo celowanie z broni może okazać sie dużo łatwiejsze ponieważ w końcowej fazie celowania nie będziemy używac reki do przesuwania całej myszki ale palca na kulce która będzie mieć bardzo małą szybkość co pozwoli wykonywać delikatne ruchy o milimetry. Oczywiście czas pokaże czy będzie tak dobra czy jest to tylko reklama, ale na logikę brzmi to dobrze i jak się przyjmie to pewnie za pół roku w każdej myszce będzie kulka. http://news.webwweb.pl/2,1415,0,Apple,wpro...ghty,Mouse.html Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez tester3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja czytałem, że ta myszka bedzie miała głośniczek (sic!), który będzie imitował dźwięk kliknięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja czytałem, że ta myszka bedzie miała głośniczek (sic!), który będzie imitował dźwięk kliknięć. 1617825[/snapback] To juz jest chyba kaczka dziennikarska :lol: A jezeli nie, to inzynierom z Apple'a slonko za mocno przygrzalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...