quarantino Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ty mi mówisz o castoramie ;) mieszkam w Piszu :] tutaj tego nie znajde... widziałem jedynie do dremla całe zestawy.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 hehe no racja... zwracam honory, pomyliłem boki obudowy :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheyr Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No, trza przyznać, że kawał dobrej roboty! Wprawdzie esy-floresy nie są w moim stylu ale podziwiam za cierpliwość i artystyczną duszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 wreszcie wzialem sie do roboty po malej przerwie oba boki poszly do malowania, dzis podklad, jutro beda srebrne zrobilem jeszcze tribala na front z pleksy musze go jeszcze ciut poprawic i pomalowac na srebrno w srodku bedzie przycisk power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 no to mi sie podoba..ladny ciekawy wzor i co najwazniejsze estetyczne wykonanie.. oby tak dalej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Bardzo ładnie wycięty wzorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Radziu co jest? projekt umarl? Zrob cos chlopie bo chyba tylko na ciebie mozna jeszcze liczyc ze zrobisz cos naprawde ladnego. Nie doczytalem, wiec zaputywam - na jaki kolor podswietlasz? I dlaczego to nie bedzie pomaranczowy? :D Czekam na postepy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ciężko się przyznać ale mam lenia :) no i pleksy nie mogę dostać takiej jak chcę a będzie toto wszystko podświetlone na fioletowo i niebiesko :] trzymaj kciuki to niebawem mod ruszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ciężko się przyznać ale mam lenia :) no i pleksy nie mogę dostać takiej jak chcę a będzie toto wszystko podświetlone na fioletowo i niebiesko :] trzymaj kciuki to niebawem mod ruszy :] No tak wszystkich opierdziela, ze zle robia, i zbyt wolno, a sam lawke grzeje :) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 życie studenta jest przecież bardzo ciężkie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AERON Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) ciężko się przyznać ale mam lenia :) no i pleksy nie mogę dostać takiej jak chcę a będzie toto wszystko podświetlone na fioletowo i niebiesko :] trzymaj kciuki to niebawem mod ruszy :] http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3306145 Ten koleś ma plexe różnego rodzaju moze bedzie miał taką jak potrzebujesz :P Ja sobie do swojego przyszłego moda juz zakupiłem, napisz do goscia może bedzie miał to co potrzebujesz !! Edytowane 20 Grudnia 2005 przez AERON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 życie studenta jest przecież bardzo ciężkie ;]Zalezy na jakim kierunku :)...i w jakiej szkole ;]. Akademik - brak pieniedzy - codziennie zgon ... ;] rozumiemy, rozumiemy ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 ty sie studiowaniem nie zaslaniaj:P ja pracuje, studiuje, zajmuje sie bzdurami, mam czas na picie i przyjaciol, strzelam z luku, i zobacz jeszcze dosc sporo ostatnio na naszym tfiku siedze:P:D:D:D. A wiec... RUSZ LENIWA DUPE DO GORY i zrob cos w koncu...:P Z goracymi pozdrowieniami... Carlos - Extreme Water Polo Player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 a kobiete masz? :D .. imho to ona zuzywa pozostałe 60% czasu procesora :lol: , w tych 40% miesci się, komputer, szkoła, jedzenie, spanie, mycie etc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 nie wypadalo sie chwalic:D, i nie 60%. u mnie co najmniej 75%:P (spanie, jedzenie mycie tez wliczam:P), ale nie robmy OT. Bo sie Radek sploszy i co? ano i nie dokonczy nam Feniksa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 nom bardzo ladnie wychodzi, eh te wyciecia nice, wkrotce tez pokaze co u mnie slychac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Jeżeli już idziesz w Tribal, to polecam: http://www.thebestcasescenario.com/forum/s...read.php?t=2218 czysta zabawa dremelkiem a jaki zajebisty efekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) wreszcie zacząłem coś działać dalej i muszę pochwalić się paroma fotkami ostatnio miałem małego farta i kupiłem 3 komplety końcówek do multiszlifierki po 5zł :]] kupiłem także czarną dymioną pleksę z której będzie front, zaślepki i boki. na razie nie odklejam warstwy zabezpieczającej z wiadomych względów ;] prawdopodobnie w 100% gotowy mod będzie do zobaczenia dopiero we Wrocławiu zrezygnowałem także z plastikowych tribali na froncie na rzecz porządnych, aluminiowych które potem wypucuje na błysk kupiłem także inne uchywty do boków (chromowane). na zdjęciu także guziczek power i centaurus aerocoola od kolegów z LISTAN.pl oraz kawałeczek pleksy :) Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Nie no wcześniej sie nie wypowiadałem bo wszyscy powiedzieli wszystko za mnie ;) Ale teraz powiem że zapowiada się rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 plexa robi fajne wrażenie, ale guziczek od powera jeszcze lepsze ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jak Radziu robi moda to aż strch się bać o efekt końcowy 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ten guziczek to kupny czy walsnej produkcji? bo ŚLICZNY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kupny. Są takie na alphacool.de, w Polsce nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kupny. Są takie na alphacool.de, w Polsce nie widziałem www.tme.pl Coś sie znajdzie zapewne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 guziczek jest od LISTANA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 [ot] a kobiete masz? :D .. imho to ona zuzywa pozostałe 60% czasu procesora :lol: , w tych 40% miesci się, komputer, szkoła, jedzenie, spanie, mycie etc :) trzeba miec HT :D [/ot] radek z tymi koncowkami mozesz gabinet stomatologiczny otworzyc :lol: [; narazie fajnie:P powodzenia w dalszym modowaniu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 trzeba miec HT :D mam amd64 :twisted: :D, ale im szybszy procek tym wiecej zasobów pożera... tak że zawsze wychodzi te 60..80% :D Radku.. bede we wrocku mam nadzieje ze to ujrzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mi się jedynie nie podoba bo jakoś mi się nie widzi cały czarny front z srebrną obudową :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeld Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Mod cacy.. naprawde wiele pracy i wiele krecenia dremlem.. podziwiam. Teraz jestem na etapie wprawiania się w obracaniu przedłużką od dremelka i wiem ze potrafi boleć :) powodzenia! BTW, jeśli to: będzie tak wyglądać do końca, możesz pomiędzy tymi 'skrzydłami' postarać się o głowę.. wtedy nie będzie wontów, że to fenix ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 będzie tak wyglądać do końca, możesz pomiędzy tymi 'skrzydłami' postarać się o głowę.. wtedy nie będzie wontów, że to fenix ;) :) jak dla mnie jest dobrze tak jak jest... chyba, żeby przemianować mod na mod w stylu Ed, Edd i Eddy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...