Skocz do zawartości
RadeX

---{ Phoenix }--- Project

Rekomendowane odpowiedzi

Pelzak mów śmiało o co loto? :)

Carlos, buda nie powstała w sekundę, po prostu nie miałem czasu dawać fot z postępów pracy (praca, dziewczyna, komp). a przez ostatni tydzień spędziłem nad robieniem budy ponad 20godzin

Szkoda że te nóżki nie wyszły zbyt dobrze ale dałem je ze względu na aerocoola

w każdym razie to nie koniec moda... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz mówiłem Ci... no Buda wygląda spoko z tego kąta w jakim jest na zdjęciu... Ale osobiście bym coś jednak wstawił za tą plexi z przodu.. Tak wygląda jak obudowa do zabudowy... :) NIby fajny przeód.. prosty przejrzysty i w ogóle.. ale jak sie patrzy z przodu to widać raw_steel - surową blachę a dopiero w oddali zaczyna sie mobo... Choć nie wiem w tej chwili co miałbym tam włożyć to czegoś mi brakuje :)

No i z drugiej strony trzeba troszki dogiąć blaszki od tribala :)

Jak orzekł romek... Musiałem się przyczepić :lol: :D...

ale wiesz.. to jest czepianie się w stylu wytykania błędów Dodge Vipera, że dużo pali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz mówiłem Ci... no Buda wygląda spoko z tego kąta w jakim jest na zdjęciu... Ale osobiście bym coś jednak wstawił za tą plexi z przodu.. Tak wygląda jak obudowa do zabudowy... :) NIby fajny przeód.. prosty przejrzysty i w ogóle.. ale jak sie patrzy z przodu to widać raw_steel - surową blachę a dopiero w oddali zaczyna sie mobo... Choć nie wiem w tej chwili co miałbym tam włożyć to czegoś mi brakuje :)

No i z drugiej strony trzeba troszki dogiąć blaszki od tribala :)

Jak orzekł romek... Musiałem się przyczepić :lol: :D...

ale wiesz.. to jest czepianie się w stylu wytykania błędów Dodge Vipera, że dużo pali :)

hehe, za frontem może (żeby utylitarnie było) pompa od jakiegoś wc, a żeby ładnie to zaszpachlowana na trupią czaszkę :)

wybaczcie, takie moje chore fantazje. Buda świetna, śledziłem od poczatku i nie zawiodłeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie ma co tu dużo gadać. Stałem obok ciebie na targach i się jej przyjrzałem. Buda zrobiła na mnie naprawdę duże wrażenie i aż dziwię się, że nie zdobyła żadnego premiowanego miejsca..

Naprawdę radek kawał dobrej roboty, czekam na koolejne etapy moda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie kupiles ten super button powera :D ? masz jeszcze do zalatwienia z 2 takie ? bo jesli tak i po przystepnej cenie to bym moze sie pisal

pozdro

Imex: czy ty nie potrafisz czytać?? jeden post nad twoim stoi jak byk: "przycisk dostałem :) w polsce ciężko o taki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi