RadeX Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pelzak mów śmiało o co loto? :) Carlos, buda nie powstała w sekundę, po prostu nie miałem czasu dawać fot z postępów pracy (praca, dziewczyna, komp). a przez ostatni tydzień spędziłem nad robieniem budy ponad 20godzin Szkoda że te nóżki nie wyszły zbyt dobrze ale dałem je ze względu na aerocoola w każdym razie to nie koniec moda... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Noo buda piekna. Szczegolnie ciekwe rozwiazanie frontu zwrocilo moja uwage. Kolejna ciekawa rzecz to niebieskie katody ktorymi juz zygam, tutaj nawet nawet ladnie to komponuje. Bardzo mi sie podoba! Kawal dobrej roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no wiesz mówiłem Ci... no Buda wygląda spoko z tego kąta w jakim jest na zdjęciu... Ale osobiście bym coś jednak wstawił za tą plexi z przodu.. Tak wygląda jak obudowa do zabudowy... :) NIby fajny przeód.. prosty przejrzysty i w ogóle.. ale jak sie patrzy z przodu to widać raw_steel - surową blachę a dopiero w oddali zaczyna sie mobo... Choć nie wiem w tej chwili co miałbym tam włożyć to czegoś mi brakuje :) No i z drugiej strony trzeba troszki dogiąć blaszki od tribala :) Jak orzekł romek... Musiałem się przyczepić :lol: :D... ale wiesz.. to jest czepianie się w stylu wytykania błędów Dodge Vipera, że dużo pali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no wiesz mówiłem Ci... no Buda wygląda spoko z tego kąta w jakim jest na zdjęciu... Ale osobiście bym coś jednak wstawił za tą plexi z przodu.. Tak wygląda jak obudowa do zabudowy... :) NIby fajny przeód.. prosty przejrzysty i w ogóle.. ale jak sie patrzy z przodu to widać raw_steel - surową blachę a dopiero w oddali zaczyna sie mobo... Choć nie wiem w tej chwili co miałbym tam włożyć to czegoś mi brakuje :) No i z drugiej strony trzeba troszki dogiąć blaszki od tribala :) Jak orzekł romek... Musiałem się przyczepić :lol: :D... ale wiesz.. to jest czepianie się w stylu wytykania błędów Dodge Vipera, że dużo pali :) hehe, za frontem może (żeby utylitarnie było) pompa od jakiegoś wc, a żeby ładnie to zaszpachlowana na trupią czaszkę :) wybaczcie, takie moje chore fantazje. Buda świetna, śledziłem od poczatku i nie zawiodłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Trupia czaszka :D:D:D nie sluchaj go radek!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No nie ma co tu dużo gadać. Stałem obok ciebie na targach i się jej przyjrzałem. Buda zrobiła na mnie naprawdę duże wrażenie i aż dziwię się, że nie zdobyła żadnego premiowanego miejsca.. Naprawdę radek kawał dobrej roboty, czekam na koolejne etapy moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mi się podoba, troszke bym zmienił ze 2 zeczy ale jest spx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 więc tak - prawdopodobnie skrócę te nóżki jeszcze bardziej - w środku dodany będzie jeden malutki akcent ;] jakiś tribalik na kołkach dystansowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 no.. coś sie zaczyna dziać w środku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Radek a ja tobie powiem ze nie za bardzo lubie sequele i wersje 2.0. Nie marnuj sie na poprawki, to nic nie daje w 99% przypadkow. Zrob wszystkim przyjemnosc i zacznij cos nowego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Carlos widzę że wyprzedasz fakty ;] ale na razie zbiorę trochę funduszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 hyhy Carlos widzę że wyprzedasz fakty ;] ale na razie zbiorę trochę funduszyWiesz jak to jest, albo jestes krok do przodu, albo 100 lat za murzynami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 na radkowe mody to już powinny być organizowane ogólnopolskie zbiórki pieniędzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Radek czy możesz mi podać typ farby (firma, nr koloru) lub zdjęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 malowałem: srebrny (taki jak do felg) ACRYL LACK spray. pucha ok 11zł pojemność 500ml. wogóle acryl lacki są niedrogie i bardzo dobre. polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjod Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ładnie i estetycznie... podoba mi się :) Jakby to powiedzili ludzie z fotka.pl "DySiA dLa CiEbIe" :lol2: Gdzie kupiłeś przycisk power? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No no szybki jestes z tym modowaniem :D bardzo starannie i bardzo ładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 przycisk dostałem :) w polsce ciężko o taki zobaczymy czy nowa buda wyjdzie lepiej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Gdzie kupiles ten super button powera :D ? masz jeszcze do zalatwienia z 2 takie ? bo jesli tak i po przystepnej cenie to bym moze sie pisal pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Gdzie kupiles ten super button powera :D ? masz jeszcze do zalatwienia z 2 takie ? bo jesli tak i po przystepnej cenie to bym moze sie pisal pozdro Imex: czy ty nie potrafisz czytać?? jeden post nad twoim stoi jak byk: "przycisk dostałem :) w polsce ciężko o taki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 o shit sorry :/ nie zauwazylem (nie czytalem calego teamtu :P ) sorry pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...