kaska_00 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Posiadam karte tunera tv - PixelVIev Play Tv pro RC/FM. Tuner dzialal pod Win98, jednak pod Xp nie daje sie uruchomic Uruchomiam w trybie zgodnosci z WIn98 jednak nie dziala, a komputer uruchamia sie ponownie. Czasami daje sie wlaczyc ale wyskakuje obraz z kamery internetowej. Co trzeba zainstalowac zeby chodzilo ? Czy jest szansa na uruchomienie jej pod XP ? Wszystko instaluje z plyty dolaczonej do karty... Jesli temat juz byl przepraszam, opcja "szukaj" nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 A stery pod xp do tej karty masz :>? Wejdź na stronę i poszukaj zainstaluj i powinno chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska_00 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 tak zainstalowalam ze strony oficjalnej, ale dalej nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zobacz do menadżera urządzeń :) czy jest ok zainstalowana karta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska_00 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tak, wlasnie wszystko jest zainstalowane ok. Wydaje mi sie, ze chodzi o program obslugujacy i nie wiem w czym tkwi tam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Stery ze strony pixelwiev :>? Może spróbuj innych programów do obsługi karty (nie wywalaj sterów) np: MoreTV Dscaler BorgTv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska_00 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dzieki. Udaje mi sie juz uruchomic tuner. Komputer juz sie nie uruchamia ponownie. Jednak dalej mam problem. Nie widze programow a obraz z kamerki. Co moze byc tego przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja mam Play TV pack i dałem sobie spokoj z tym czymś, masa problemów z odpaleniem pod XP keidyś mi się udało ale nie pamietam na jakich sterownikach... jak ktos wie jak to odpalic to może coś skrobnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja mam Play TV pack i dałem sobie spokoj z tym czymś, masa problemów z odpaleniem pod XP keidyś mi się udało ale nie pamietam na jakich sterownikach... jak ktos wie jak to odpalic to może coś skrobnąć :) 1620732[/snapback] ja mam packa i nie mam zadnych poblemow z odpaleniem pod XP. Sterowniki ze strony producenta (najlepiej z polskiej strony i do odpowiedniej wersji zeby nie bylo klopotu z dzwiekiem). Jedyne co to nie dziala kamera int. podlanczana do wejscia s-video. Szukalem rozwiazania tego problemu na necie, ale nic nie znalazlem:( Wyglada na to ze tej kamery sie nie da uruchomic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Sterowniki typu WDM u mnie pomogło nie pamiętam gdzie one były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...