ucze Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Mianowicie mam taki problem. Przy instalacji Windowsa XP SP2 zawiesil mi sie komputer. By moc zainstalowac Win musialem w biosie ustawic na "bezpieczne i oszczedne" ustawienia(przy "ptymalnych" instalacja dalej nie szla). Potem wieszanie pojawialo sie tuz po zainstalowaniu, az udalo mi sie zainstalowac stery 4IN1. Mimo to, teraz komp wiesza sie przy grach uzywajacych dx9 oraz starym Counter-Strike. Na starej grafie GF MX440 wszystko bylo w porzadku. Problemy zaczely sie od nowej MSI GF FX5600XT 128bit. Athlon 2000xp DFI AD77 Pro 512DDR MSI GF FX5600XT 128bit Chieftec 360W Da sie jakos pozbyc tego wieszania? ;/ Najdziwniejsze, ze juz przy samej instalce Windy sie zawiesil komp. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez ucze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wszystko w kompie podłączone ok :> (dodatkowe zasilanie do karty jeśli ma) dodatkowe zasilanie do płyty (jeśli ma ) kable inne podociskane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 nie wiem czy to mozliwe przy takiej konfiguracji sprzetowej ale albo zasilacz nie wyrabia albo masz cos zwalone na plycie glownej ja mam sprzet jak w sygnaturce tracer 350W i 0 problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...