Zyll Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Problem wygląda tak. Często gdy surfuje po necie czy i chocby słucham muzyki, to mam taką sytuacje. Komputer jakby na chwile się zawiesza, nie mozna ruszyc myszką, monitor raz mruga i wszystko potem działa dobrze. Ale niestety pojawia się to często (nawet przed chwilą jak przewijałem pasek od stronki:/) Jakies podpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To raczej nie wina monitora ;] ale no właśnie podajkonfiguracje ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyll Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Procesor Athlon64 3000+, Płyta głowna Gigabyte k8-nf, karta graficzna Leadtek PX6600TD, Pamięci Good Ram 2x256@400mhz. Monitor ten co podałem. Coś jeszcze podać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tak jaki masz zasilacz :>? Stery do płyty poinstalowane i itd :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyll Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zasilacz mam z obudowy ModeCom 350W:]. Wszystkie stery poinstalowane do wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyll Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No i wyszło na to, że nie jest to wina monitora. Probowalem dzis innnego monitora i było to samo. Więc zostaje chyba zasilacz, lub karta graficzna jest walnięta... Nie wiem sam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...