Greenday Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam! Próbowałem zainstalować Linuxa. Niestety nie udało się. Chyba zrobię to później jak będę miał więcej czasu :mur: A tymczasem nie mogę się pozbyć okienka powitalnego, które się pojawia po włączeniu komputera. Pojawia się menu i 3 opcje do wyboru: -linux -failsave -windows Dodam, że próbując zainstalować Linuxa, przeznaczyłem na to dysk E, który w tej chwili jest czyściutki. Domyślam się, że to coś się zainstalowało najprawdopodobniej gdzieś na C, tylko nie wiem jak to wykryć. Może ktoś z Panów się orientuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zle się domyslasz, a szukac tez się nie chce, nie? http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...highlite=fixmbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...