S.W.A.T Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam, posiadam plyte gl. ABIT IC-7G i chcialbym sie zapytac Co mi da upgrade BIOSU? bedzie się szybciej ladować? Moj znajomy ma ABITA GURU i gdy on wlacza kompa nie pokazują mu sie cyferki i inne duperelki tylko ma ładne logo ABITA i mu sie szybciej ładuje bios, natomiast Ja na swoim IC7-G Mam cyferki, tak jak to bylo z 5 lat temu... Czy jakbym upgradeował biosa to bym mial to samo ? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zdaje sie że wystarczylo by powyłączać niektore duperele zwiazane z boot'owanim w biosie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Może napiszesz coś więcej ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...