AceSkubi Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Siemka. Ostatnio zaczełem grac w Madagaskar. Przeszedłem 32% i wszystko bylo ok a od teraz wyswietra mi sie bład ze VPU Recover zrestartował akcelerator graficzny i gra sie zacina i nie da sie grac :/ w innnych grasz wszystko wydaje sie ok :/ stery mam catalyst 5.8 :) Jak rozwiązac ten problem ? Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez AceSkubi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No ja miałem też podobny problem. Odkąd zmieniłem swojego Abita NF7 na Epoxa 9NDA3 ciągle mi wyskakiwało VPU Recovery, w niektórych grach. U mnie rozwiązanie było przestawienie w Biosie trybu AGP z x8 na x4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 spojz na jego sygnaturke. szczegolnie na PSU <_< skad ludzie maja takie pomysly :zonk: pozatym na forum bylo czasem mowione o VPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 tzn jakie pomysły ?? :> A co do problemu to wiecie jak to rozwiazac bo zmiana agp na 4x nie pomogla. Odpaliłem HalfLife 2 i nie ma zadnych problemów. A w Madagaskarze sie resetuje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) też miałem ten problem najpierw jechałem na cat 5.5 i gierki chulały bez problemu gdy zmieniłem na 5.7 tylko w gta sa miałem recovera gdy powruciłem do 5.5 problem znikł teraz jadę na 5.8 i też niema recovera;) poprostu zmień stery Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez klawisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Może po prostu wyłączyć go w opcjach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jeśli wolisz blluscreena/ totalny zwis kompa to proszę bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Mi po VPU Recorver totalnie powalilo z odswierzaniami w grach. Zreinstalowalem sterowniki (uninstal totalny i instal na nowo) i pomoglo tylko w directX. W OpenGl niestety problem pozostal ale sobie pomoglem refreshlockiem. Tak wiec sprobuj na nowo sterowniki wgrac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastercode Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ace zmień zasilacz może lepiej! Ja ostatnio dostałem zjebke i już mam nowy zakupiony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Mi pomoglo wylaczenie vpu recovery zadnych bsodów :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Kurde mam r9800pro omega 2.6.53 i mam takie zwisy na catalystach 5.8 tez mialem wylaczylem agp fast writen agp dalem na 4x i wylaczylem vpu recover i nic dalej mam to w FAR CRY'u :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ja tak miałem , jak karta była za ciepła... po zdjęciu bocznej osłony obudowy wszystko OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ale to dziwne bo jak katuje doom 3 to nie mam takiego problemu tylko w far cry w swat 4 tez takiego czegos nie bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...