Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Co myślicie o tej klarcie jak jakość obrazu no i czy wydajność będzie lepsza niż r9000 pro bo czytałem tesy że w niektórych testach r9000 pro jest lepszy Cena to 477 zł to mało a za r9000 pro ok 520 zł to skusił bym sie na tego r8500le (dostane pod choinke) aha r8500 róźni sie tylko taktowaniem od r8500le ten w temacie ma 275/275(550) proporcjonalnie so ceny jest zajebisty nieprawdaż Pewnie zhcwile mi powyskakują a chasłem "szukaj" lub z tym obrazkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Bierz R8500 skoro muwisz że 275/275 to to jest wykły Radeon (bez LE !!!) nie wiem jak z jakośćą obrazu ale powinna być spox. Aha jezeli na karcie bedzie pisało ATI Technologies to kup 20 takich kart. No i patrz jaki mają te karty czas dostępu jeżeli 4ns w zwysz to wystrzegaj się ich jak ognia. A tak wogóle to szukaj. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 pamięci to 3.6ns podam zresztą stronę http://zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgURL=htt...sp%3Fid%3D16061 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 dziwne było tam wiele kart co było widać że to le a niektóre miały niższe taktowanie a były droższe czyrzby to az taka różnica firmy bo te droższe to Sapphire .Tu chyba jest jakiś chwyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleepy Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Nie sadze aby 8500LE tej znamienitej firmy Super Grace byla taktowana 275/275. Przymajmnije producent sie do takiej na stronie firmowej nie przyznaje. Jest jeden 250/250 a drugi 250/230, wiec troche nizej. Natomiast znalazlem w sklepach rodzynki nazwane 8500LE i taktowane 250/183-to dopiero wypasy. Takie karty stworzyly m.in. firmy Manli i Sapphire, a kosztuja one ponizej 500zl. Radze uważać, bo byc moze do grona producentow takich kart dolaczyl juz Super Grace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 no kurde chciałbym sobie kupc tego radka przynajmniej 250/250 no i nie wiem co wybrać bo ten 250/250 kosztuje ok 520 zł ale jest na 100% pewny że to 250/250 może ktoś wie prosze o opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 a co sądzicie o tej http://www.balta.pl/opis.php3?zam=&ID=254# chyba tą se kupie aha jak tam z podkręcalnością chyba dobra poradzcie coś bo nie che kupić shitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ehhh a ja dalej na moim GF ;/ swoją drogą to mój 100-tny post :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ej ludziska czy nikt mi nie pomoże chce sobie kupic dobrą podkręcalną karte a nie jakiegoś bubla więc poradzcie karat ma być tak do 550 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Hercules - dobry zakup, idealna jakoś obrazu, wyjścia TV. Taktowanie 250/240(czasami podobno 250) ale za to z ostrzejszymi timingami, pamięci to hynix 4 ns. Ja mam taką i jestem zadowolony. Poszukaj dużo było o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 http://www.frazpc.pl/sklep/opis/4981// zobaczcie tą podoba mi sie ale nie ma w opisie jake ma pamięci czy 3.6 czy 4 ns na zdjęciu też nie widac może ktoś wie .Jak 3.6 to biorę No prosze niech ktoś coć napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Najlepiej wyślij do nich maila. Ale i tak radze ci wziąsć Herca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Hercules - dobry zakup, idealna jakoś obrazu, wyjścia TV. Taktowanie 250/240(czasami podobno 250) ale za to z ostrzejszymi timingami, pamięci to hynix 4 ns. Ja mam taką i jestem zadowolony. Poszukaj dużo było o tym. dzieki za opinie ale ja szukam coś takiego tylko z pamięciami 3.6 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 tylko że w tej cenie nie dostaniesz porządnej karty z 3.6 ns. A jak na tym Radku od Herculesa sflasciach!esz bois to mozesz go niezle wykręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 jak nie pod niektórymi linkami kazty mają 3.6 ns tylko nie jestem pewiem co do taktowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 ale jakiej firmy to są karty?? a jak mają pamięci 3.6 to raczej są taktowane 275 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 firme mam gdzieś ważne żeby miała 3.6 ns przynajmniej 250/250 i żeby była tak do 550 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Nawet jak firmowo nie jest taktowana to z pamięciami 3.6 (Hynixy nie są złe) na pewno pójdzie te 270 / 270 - a co bardzo prawdopodobne nawet więcej :D. Co do firm to nie kupuj power color -podobno problematyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 no to git no ale niektóze mówią żeby omijać 4 ns .POdobno sie słabo kręcą .Ok zobaczymy jutro pójde do sklepu i popytam sie ciekawe co będą mieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ja mam 5 ns i poszły z 200 na 275 bez artefaktów :P Żadnych modów- nic. Pamięci są Samsunga- a to przecież taki straszny szajs :P PS- karta okazała się od Super Grace :lol: Inne pudełko, inny wyglad karty( wskazywał na Saphire),a w biosie jak wół Super Grace :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Slayer- napisze tutaj bo teraz zauwazylem. W podpisie masz kilka bledow. Domysl sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Super Grace nie jest znowu taka kaszaniasta firma ,ja mam od nich radka ,nie LE 275/275 na hynixach i to nie 3,6 a 3.3ns :P widzialem ich LE z 3.6ns.Jakosc obrazu TV-out/in i na crt niezla a w porownaniu do GF bardzo dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a gdzieś kupił w jakim sklepie najlepiej podaj strone będe wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Gdzie kupilem raczej niewazne bo dla mnie sciagal z abcdaty ,ale prosze :bit computer w krakowie.Z tego co mi wiadomo to pelne ne sa jush dostepne ale LE chyba jeshcze tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienx Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Mam okazje kupic Palit ExpertVision Radeon 8500 64Mb DDR Co sadzicie o tej karcie? Jakie jest taktowanie gpu i pamieci? Ile ns maja pamieci na karcie? Jak sie podkreca W pudelku jast tylko kabelek S-video - S-video , gdzie mozna kupic S-video - Composite (dle radeonow sa podobno inne)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Mam okazje kupic Palit ExpertVision Radeon 8500 64Mb DDR Co sadzicie o tej karcie? Jakie jest taktowanie gpu i pamieci? Ile ns maja pamieci na karcie? Jak sie podkreca W pudelku jast tylko kabelek S-video - S-video , gdzie mozna kupic S-video - Composite (dle radeonow sa podobno inne)??? Miałem - bo mi ukradli w poniedziałek całego kompa. Karta na ECS k7vta3 v 3.1 pracowała stabilnie tylko w AGPx2, na innych płytach (Gigabyte na kt400, soltek na kt333 i shuttle na kt266a) pracowała już dobrze na AGPx4. Pamięci 3.6 ale nie wiem jakiej firmy bo zamiast nazwy byl jakiś symbol. Taktowanie standardowe 250/250 (nie wierz w to że będzie wyższe bo nawet na nalepce z hurtowni było że to pełny 8500, dopiero w domu wyszło że to LE). Rdzeń kręcił mi się na 295 po zmianie pasty, pamięci na 275 ale były artefakty (pewnie zanizone przez producenta ne napięcie na pamięciach) na 270 było OK. Na tym co poniżej w 3d marku 2001 se deafult miałem 7650 z groszem, po podkręceniu grafy zamknąłem 8000. Ogólnie zła nie była ale z czystym sumieniem bym Ci jej polecić nie mógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Wez Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4296&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 mówisz że fajny cena tez super chyba wezne a on jest na 250/250 jak tak to nieźle jak 4ns no to sie zastanowie ale chyba i tak wezne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a co powiecie o tej http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4132&sid=1 podobno te pamięci 3.5 ns do straszny shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4981&sid=1 albo ta ale duży wybór tylko tak za ciach!a nie pisze ilu ns są te pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...