Skocz do zawartości
zielony_A

Płyta Pod 754 Z Pci-e

Rekomendowane odpowiedzi

No to chce przesiąść sie na s754. poczatkowo myslalem ze przeloze starą grafe r9550. Teraz stwierdzam ze to sie nie opłaca-niedługo agp zupełnie przestanie sie liczyc. Czy są

jakies plytki pod 754 z pci-e warte uwagi?? Bardzo prosze o pomoc. No chyba ze nie opłaca sie 754z pci-e tylko z agp, ale ja na 939 nie mam kasy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam ok 400zl na mobo + tylko 300 na proca (chyba w tym momęcie najlepiej sempa 2800+) i mam radka 9550na agp nówke jak co to sprzedaje za 200zl i wtedy dokladam ok 200zl do pci-e (te ok 200zl too bardzo zelazna rezerwa przeznaczona TYLKO na grafe na nic innego), zasilke mam juz wporzo chiefa 410W. Sprzęta bedzie mi służył do grania.

Moja propozycja to :

jakas mobo nie wiem jeszcze

semp 2800+ 64bit (w maju przesiadka na a64 pelnego)

gf 6200 i przerabiac na 6600

No chyba ze zamiast tego lepiej cos w tej cenie na 775 tez z pci-e i na początek celek 64bit ale mysle ze sempy64 lepsze od celków64 no nie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostrzegam tylko, ten EPOX nie ma magistrali AGP tylko PCI!! Złącze AGP jest podłączone do PCI!

1619886[/snapback]

a skad niby to wiesz ,tam siedzi via K8T890 ,a nie nf4 ,wiec skad wziales takie informacje?

ta plyta ma na 100% pelne AGP http://www.znak.pl/index.php?cid=327&scid=...Asr939DualSATA2

wiec moze warto dozucic 60pln do kompletu i wziac Asrocka + A64 s939 (260pln+500pln)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi