Gość kev Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam mam następujacy problem...tzn nie ja ale mój qmpel ;] Jego Config to : Mobo - nieznam Proc - Pentium 2,4 Ghz Pamieć - 1024 mb ddr ;] Grafa - Radek 9600 256/128 od szafira A problem jest z grą Post Mortal jak w temacie... Gdy włącza gre ona chodzi w zwolnionym tęmpie... Ma najnowsze Catalisty z tego co wiem... Dodam że identyczny problem występuje przy grze Syberia ale tylko przy 1 części. Druga jest w porządku... Post Mortal i Syberia mają tego samego producenta więc musi być jakiś związek... Dodam (nie wiem o co mm chodzi:P) ale mówił że jego Mobo widzi 2 proce a ma tylko jeden... Wiec to może mieć jakiś związek... pozdro z góry dzieki za odp... Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Wiruski?? Przewskanuj dysk i zdefragmentuj (czy jak to sie nazywa). Aha i nie Post MORTAL tylko Post MORTEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 na stronie cda był patch do tej gierki bo sie gryzie z radeonami....[tez mi nowosc ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...