Skocz do zawartości
david80

Cos Szumi Na Plycie Przy Przewijaniu Filmow...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam dziwny problem. Posiadam plyte Epox 8RDA3+Pro. Gdy przewijam filmy (nacisne strzalke do przewijania i przytrzymam) dziwnie szumy wydobywaja sie z plyty glownej. <wow> Pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem. Probowalem zlokalizowac co to jest...Nie wiem jakies uklady na plycie...moze wbudowana muzyka robi jakies zaklocenia...naprawde nie wiem co to moze byc..moze ktos z Was spotkal sie z takim czyms.

POzdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem taki problem ale mi coś szumiało w zasilaczu i to nie tylko podczas oglądania filmów podczas obojętnie czego co przewijałem nawet podczas odświeżania F5 ale to była jakaś zasiłka noname wymieniłem ja i jest ok zresztą było to dawno temu. Upewnij się czy to na pewno mobo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

wlasnie o to chodzi ze na prime cisza...podczas gier rowniez...Tylko i wylacznie jak przewijam filmy - nacisne klawisz i dlugo trzymam. Nie tyle piszczy (tak jak cewki - wysoki ton) tylko szumi...nie wiem jak to nazwac jakby sie sie cos obcieralo itp...oczywiscie to tylko takie porownanie :)

Zasilacz mam Chiefeca..ATX 1136H...moze to cos w nim..sam juz nie wiem dosyc ciezko to zlokalizowac skad dobiega ten szum.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...