Tomas Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ktos z Was probowal z procesora zrobic breloczek? Mnie sie to udalo we wspolpracy z moim staruszkiem 486dx2 i musze stwierdzic, ze znalazlem nastepcow. Na poczatku bylo troche klopotow z przewierceniem sie przez procka, ale znalazlem sposob i teraz ciesze sie moim nowym (starym?) brelokiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 robiles to wiertarka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 ja to zribilem juz dawno, poczatkowo mialem go na szyi, a poptem zrobilem breloka. jednak ja nie 486, bo strasznie brzydkie. aktualnie na szyi nosze celka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 To już wiem co zrobię z moim K5 :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Heh ja mam brelko z mojego GF2 Pro Herculesa :) chce ktos fotke ?[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Heh ja mam brelko z mojego GF2 Pro Herculesa :) chce ktos fotke ?[/img]Jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Tak z ciekawosci to jakiego wiertla uzyles? Mam martwego Durnia 800, nozki juz oberwalem co by nie kluly, a dziury ni cholery nie idzie ani wiertlem do metalu, ani do drewna a tych do betonu sie balem uzywac, zeby nie peklo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 prubowałem przewiercić pentaka ale nic z tego nie wyszło (to są tego wyniki http://free.of.pl/g/gub/strony/proc.htm :twisted: ) puźniej przyklejałem łańcuszek poxipolem i sprzedawałem na allegro :lol: Nawet ludzie to kupowali! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ktos z Was probowal z procesora zrobic breloczek? Mnie sie to udalo we wspolpracy z moim staruszkiem 486dx2 i musze stwierdzic, ze znalazlem nastepcow. Na poczatku bylo troche klopotow z przewierceniem sie przez procka, ale znalazlem sposob i teraz ciesze sie moim nowym (starym?) brelokiem. jak dla mnie to świętokradztwo... u brata na takim sprzęcie cały czas gram w Heroesów 2.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 mi wujek zrobil dziure wiertlem diamentowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...