Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 hmm to jest wręcz sensacja ze wp ma recke a reszta świata na czele z ign'em czy gamespotem na oczy fulla jeszcze nei widziała, ciekawe a ocena z wp potwierdza tylko założenia, że gra jakimś klasykiem/rewolucją nie jest ale dostarcza masę zabawy i jest solidnie wykonana i o to chodzi :) Hmm ile to już było recek pisanych na bazie bety :lol2: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tylko dziwne, że tą betę dostało wp, a takie serwisy jak gamespot czy ign nie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tylko dziwne, że tą betę dostało wp, a takie serwisy jak gamespot czy ign nie... :mur: :lol: Sam jesteś dziwny? Jakiś tydzień temu czytałem o tej becie na Gry-online :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor: marine.corps (piątek, 11 sierpnia 2006, 16:25) zastanawia mnie skąd Pan O.B.C.Y ma jako pierwszy ze wszystkich serwisów internetowych na świecie, pełna wersje Just Cause :P odpowiedz: Autor: snake_ig (piątek, 11 sierpnia 2006, 16:44) Nie rozumiem tego zdziwienia. W przeszłości kilka razy pblikowaliśmy recenzje gier jako pierwsi na świecie. Nasz serwis ma po prostu znakomite kontakty z zachodnimi dystrybutorami, dzięki którym pełne wersje dostajemy na wiele tygodni przed ich oficjalnymi premierami, a często także przed innymi serwisami. Jeśli nie ma wyraźnego zakazu, by nie publikować recenzji przed premierą, to nic nie stoi na przeszkodzie, by to zrobić. http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,32,10554;...cause;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) odpowiedz: http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,32,10554;...cause;core.html Tak jak mówiłem nie raz już tam czytałem recke pisaną po graniu w bete :wink: Właściwie to ta recka jest... macie beta test dłuższy od "wyczerpującej" recenzji na gry.wp http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3554 Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jeżeli to jest beta a na to wygląda to idź pan w h.... z taką recką. Jak nie ma nawet infa, że gra osiągnęłą status gold czyli trafia do tłoczni to jeszcze wiele w niej może się zmienić, wiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) jak kiedys ogladalem filmik co pokazywal poczatek gry to grafika wygladala super ;)\ In Just Cause, you take on the role of the flamboyant Rico Rodriguez - an undercover CIA operative specializing in regime change - as he tries to overthrow the corrupt government of San Esperito. Eidos will release an X360 demo on Xbox Live Marketplace on August 24, a PC demo is expected "a few days later." The demos will feature a customized mission set on a totally new island, not included in the retail game Ze tez specjalnie zrobili nowa wyspe specjalnie dla demka ;D Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 sorry za takie porownanie ale poprostu nie moge sie powstrzymac, wiem ze niby to jest beta ale jak patrze na screeny to jedyne z czym mi sie to kojarzy to "wyrzygana salatka warzywna po imprezie", grafika jest okropna i do tego ten bloom OMG. Napewno bywasz na fajnych imprezach :wink: , ale takie porównania to całkowity prymityw, dlatego na przyszłość nie maltretuj nas swoją nędzą stylistyczną :wink:. ...a propos samej gry - w pełni zgadzam się z entuzjastami, zapowiada się bardzo ciekawie; grafika grafiką, ale co najważniejsze nie będzie całkowicie liniową, a to już w ostatnim czasie mały fenomen :wink: . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 sorry za takie porownanie ale poprostu nie moge sie powstrzymac, wiem ze niby to jest beta ale jak patrze na screeny to jedyne z czym mi sie to kojarzy to "wyrzygana salatka warzywna po imprezie", grafika jest okropna i do tego ten bloom OMG. Sory, ze sie czepiam, ale jesli to twoim zdaniem jest okropna grafika to proponuje zmienic monitor... albo okulary. http://www.gry-online.pl/.%5Cgaleria%5Cgal...5C942629671.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No ladna jest, ale nie jakas rewelacyjna, hdr/bloom przesadzony i to ostro, piasek pomaranczowy jakby mial zaraz sie zapalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 mi w zupełnosci wystarczy taka grafa, najważniejsze ze gra ma niezła grywalność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) demo już za 2dni :) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jest DEMO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jest DEMO! To może byś dał linka ;p A no i tak pozatym to ty chyba siedzisz ciągle w jakichś stronach z newsami! Demo jest i waży 542MB http://www.vgpro.com/file/18716_JustCauseD...execute=1#about Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) godzinę temu wstałem po nocce i siedzę na necie, co ja zrobię, że popołudnie to dobra pora na demka :) leci 500kb/s powinno być za nie całe 20 minut jak się nic nie zwali :D co do wymagań, pierwsze opinie: "Runs smooth here with max settings (1024x768) on my A64 3000+, 6600GT 128MB! Pleasant surprise" najs B) dobra, już instaluje i zaraz mówię co i jak i wstawiam screeny :) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja juz zainstalowałem :D nawet pograłem trochę. Co mogę napisać o samej grze (po 5 min grania) hmmm dno. Wypisze w punktach to co dostrzegłem grając te 5minut : -grafika słaba (male wymagania) -model jazdy samochodem tragiczny -inteligancja przeciwników b. słaba -bronie wielka pomyłka ogólnie gra nic nie reprezentująca sobą zwykły średniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Moze screeny jakies ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) no i jestem po 30minutowym seansie i gierka jest mocna, nie wiem co nierealny chciał zobaczyć w 5 minut LOL nie ma co jej porównywać do GTA, mimo tego, że przestrzeń gry jest ogromna to tutaj wszystko postawione jest na jak największą i najefektowniejszą rozpierduchę, zaraz wklejam screeny, na moim sprzęcie chodzi znośnie, ale podczas ostrej zadymy fps spada do ~ 20klatek, no ale mocarnej maszyny nie mam sterowanie niektórymi pojazdami doprowadza do szału np jeepem na początku misji - stąd opinia nierealnego, ale z resztą pojazdów jest ok, graficzka śliczna, jeżeli chodzi o dźwięk to po za śmiesznymi odgłosami pojazdów nie można mu nic zarzucić - wybuchy są soczyste, że aż chcę się granatami rzucać B) a oto obiecane screeny: od razu muszę dodać, że w rzeczywistości wygląda to o niebo lepiej, a HDR jest zajebiozka :rolleyes: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) moze rzeczywiście za mało grałem, ale gra jakoś do mnie nie trafia. jak jzu wyżej napisałem fizyka samochodów jest tragiczna nie mogę tego przeboleć. zresztą nie wiem co jest gorsze zachowanie się samochodu czy inteligencja przeciwnika. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a teraz na spokojnie eksplorujemy teren, na pierwszy ogień woda :) teraz muszę znaleźć coś latającego :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Imho przegięty ten hdr...<_< ale i tak zasysam :)... Nierealny - w jakim sensie bronie to pomyłka ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) niestety nie udało mi się znaleźć helikoptera, ale postanowiłem zaliczyć najwyższy szczyt, okazało się, że na górze jest kolejka linowa, ale niestety brak krzesełek :cry: ale za to zaliczyłem zachód słońca i tak pięknej gry jeszcze nie widziałem, nie zniechęcajcie się początkiem dema, prowadzenie pojazdów idzie opanować, gra ma niesamowity potencjał, wyspa jest ogromna, a jak odpali sie mapę i widzi pozostały teren dostępny w pełnej wersji to szczena opada :blink: no i jeszcze na koniec kilka screenów: już wiem gdzie jest helikopter, zaraz będę działał :D raven_88 - hdr nie jest przegięty, jest po prostu wypaśny w kosmos, to co ma walić po oczach to wali, taki styl grafy i na żywo to wszystko wygląda rewelacyjnie Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jakie gra ma wymagania ? chce wiedzieć bo nie wiem czy na moim zstaruszku GeForcie 4200 pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradzik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mam mały problem z tą grą, ściągnąłem klikam żeby zainstalować i... nic się nie dzieje klepsydra znika po sekundzie i nie się nie uruchamia. Wie ktoś o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 gradzik, a powiedz mi jaką ver. zassałeś :] dokładnie chodzi mi o rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Śmierdzi starymi konsolami jak byk. Widać, że korzenie to PS2. Boszzz, z tymi konwersjami :( 5 minut grałem, także wiele nie widziałem, ale to mi na dziś starczy ;) Textury, kanciastość, nawet przy zapisie opcji komp sprawdza "urządzenie do nagrania sejwa" - czyli memorkę lol ;) Obejrzyjcie sami, bo znów będzie, że mnie się nic nie podoba. Idę spać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradzik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ściągałem z gamespot rozmiar pliku to 364 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja nadal podtrzymuje swoje zdanie na temat grafiki w tej grze -kupa, nic wiecej. hdr jest tak przesadzony ze prawie wszystko sie swieci jak psu jajca. (stwierdzam na podst. screenow przez Was zamieszczonych) kolory sa okropne, wyglada jakby kontrast byl wywalony na maxa (bardziej niz farcry'u, tyle ze w fc wygladalo to super) a jak piszecie ze model jazdy jest zwalony to chyba nawet nie sciagam dema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 miałem to samo :] gamespot dał ciała i udostępnia uszkodzone demo. szukaj dema które zajmuje 555MB np. to http://www.vgpro.com/file/18716_JustCauseD...execute=1#about Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Jest tu HDR? Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...