Pan_Wykałaczka Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam!!! Niedawno kupiłem zasilacz Tagan 480W - PFC i mam małe pytanie. Mianowicie ma on od zaj****** różnych wtyczek. Są tam też takie dwie wyglądające identycznie jak wtyczka typu Molex (4 pin), tylko że są one koloru niebieskiego. Na jednej pisze VGA a na drugiej H.D.D. Wydaje mi się, ze ta VGA jest specjalną wtyczką do zasilania karty graficznej (takiej która wymaga oddzielnego zasilania jak moja 6600GT), a ta H.D.D. jest specjalną wtyczką zasilającą dysk twardy. Czy mam racje, a jeśli nie to proszę napiszcie do czego one służą??? Dzięki i pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidroch Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 masz instrukcje razem z zasilaczem??... taka książeczkę?? tam jest wszystko napisane co i jak.... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Wykałaczka Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam! 1. Mam instrukje z zasilaczem, 2. Tak jest to taka książeczka, 3. Nie tam jest wszystko wypysane (jest napisane jakie wtyczki posiada zasilacz i to w 10 jezykach ale nie pisze do czego służą) ale nie co i jak!!! Pozro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidroch Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 a co jest napisane na TYCH wtyczkach...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Wykałaczka Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam! No przeciez kurcze jest w poście, że na jednej pisze VGA a na drugie H.D.D.!!!! Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Weź miernik i zmierz napięcia jeśli będzie 12 5 ;] to ok. Podłącz pod kartę graficzną ;]. Drugi do dysku ;] inny molex też do dysku ;]. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 :blink: To podepnij VGA do grafiki, a HDD do dysku twardego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidroch Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 :blink: To podepnij VGA do grafiki, a HDD do dysku twardego. 1618804[/snapback] no...to właśnie chciałem powiedzieć...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...