Brydzio Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam, Mam nagryware DVD NEC 3540A. Nie moge na niej nagrać płytki DVD-RW. U kumpla na DVD RW LG płytka nagrywa sie bez problemu, nie mam pojęcia czemu u mnie nie da sie tego nagrac. Pisze mi aby włożyć pustą płytę, gry jest włożona i jest czysta płyty nie da sie skasować. No i nie bardzo wiem co robić. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 widocznie masz jakiegos shita ktorego NEC akuratnie nie widzi kup firmowke a zapewniam ze bez najmniejszego problemu nagrasz DVD-RW... no chyba ze masz jakas dobra firmowa plytke w takim razie sproboj zmienic firmware... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydzio Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 W Sumie masz racje bo mam jakiś badziew ''Imationa''. Co do firmware, może ktoś podać linka do flashera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 www.cdrinfo.pl tam znajdziesz wszytko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Podłacze się do tematu Otóz mam problem ze swomi 3540a 1. Nie chce wypalać DVD-R fakti że byłyto Hawki ale jednak coś jest nie tak, ale to jescze nic, przypuszczam że to wina płyt 2. Mam problemy z nagrywaniem CD -R, też płytki badziewiate, ale na tych płytach stara nagrywara Litka 40.12.40 nagrywała bez problemu, otóz problemy objawiają się w dwojaki sposób 1. Nagranie przebiegło ok, natomiast po wejsciu na płytte nie widać nagranych plików 2. Podczas nagrywania występuje bład fiksacji Bios mam oryginalny, bez upgrade gdyż zależy mi na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Robiąc flash BIOS'u nie traci się gwarancji, jeśli używa się do tego BIOS'a podanego (udostępnionego) przez producenta na oficjalnej stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...