Skocz do zawartości
Brydzio

Nec 3540a Problem Z Nagrywaniem Dvd-rw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam nagryware DVD NEC 3540A. Nie moge na niej nagrać płytki DVD-RW.

U kumpla na DVD RW LG płytka nagrywa sie bez problemu, nie mam pojęcia czemu u mnie nie da sie tego nagrac. Pisze mi aby włożyć pustą płytę, gry jest włożona i jest czysta płyty nie da sie skasować. No i nie bardzo wiem co robić.

Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widocznie masz jakiegos shita ktorego NEC akuratnie nie widzi kup firmowke a zapewniam ze bez najmniejszego problemu nagrasz DVD-RW... no chyba ze masz jakas dobra firmowa plytke w takim razie sproboj zmienic firmware... Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłacze się do tematu

Otóz mam problem ze swomi 3540a

1. Nie chce wypalać DVD-R fakti że byłyto Hawki ale jednak coś jest nie tak, ale to jescze nic, przypuszczam że to wina płyt

2. Mam problemy z nagrywaniem CD -R, też płytki badziewiate, ale na tych płytach stara nagrywara Litka 40.12.40 nagrywała bez problemu, otóz problemy objawiają się w dwojaki sposób

1. Nagranie przebiegło ok, natomiast po wejsciu na płytte nie widać nagranych plików

2. Podczas nagrywania występuje bład fiksacji

Bios mam oryginalny, bez upgrade gdyż zależy mi na gwarancji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi