wampir Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Chcialbym zaczac tym milym akcentem: Nareszcie mam Sapphira :D A pytanie moje do szanownego grona jest nastepujace , czym moge sprawdzic temp GPU tej karty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 To znaczy ze to niemozliwe zeby sprawdzic programowo temperature GPU? Wiem ze Gigabyte ma Vtuner a sapphire ma cos takiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Chcialbym zaczac tym milym akcentem: Nareszcie mam Sapphira :D A pytanie moje do szanownego grona jest nastepujace , czym moge sprawdzic temp GPU tej karty ? termometrem z plyty glownej - takim na kabelku ;) Dziala na 100% :twisted: :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Tylko ciekawe czy twoje mobo obsługuje to.ale jak widze że masz msi to raczej tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...