Joker_king Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jakie polecacie świecące wiatraki 80mm muszą być dosyć ciche i wydajne te te co mam teraz to chodzą jak samolot :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Wiedze że nikt nie ma ochoty mi pomóc. :mur: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 J mam Tracera jeśli codzi o wygląd a jak o jakość to kup Collera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 W poniedziałek lub wtorek powinien dojść do mnie Revoltec dark red wtedy napisze jak sie sprawuje. I mysle że bedzie spełniał twoje wymagania swieci na czerowono lub niebiesko (wersja Dark blue) i jest podobno cichy niezły jest tez akasa amber Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak dojdzie to powiedz. A ile on kosztuje i czy dobrze świeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Joker - było to wiele wiele razy poruszane na forum, poszukał byś może ? Ze swojej strony dodam : po ch*** Ci kolorowe gó**o ? Dla szpanu ? Chcesz dyskoteke dla gryzoni otworzyć w swojej obudowie ? Kup coś z oferty PAPST-a jeśli chcesz wielkiej ciszy [ troche to kosztuje ], lub coś z firmy AKASA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Wiesz mam okno w budzie a neona nigdzie nie moge dorwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...