pakiro_ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak i gdzie mam podłaczyć kabel uziemiający do komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 chodzi ci o trzeci przewod w kablu zasilajacym??? normalnie to podlacz go gniazdka. ale jesli twoja instalacja nie ma uziemienia to podlacz do kaloryfera, rury (pamietaj o zdrapaniu farby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) A ja myślę że chodzi o dodatkowy kabel od uziemienia, taki pierścień jakby? Powinieneś go przykręcić gdzieś do obudowy albo podłożyć pod śrubkę przykręcającą płytę do obudowy (najlepiej z dala od jakichkolwiek ścieżek na mobo), czyli w sumie wyjdzie na to samo ;) Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakiro_ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 iamweasel dokładnie o to mi chodziło thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...