EagleBravo Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 witam mam wielki problem!!Mam drukarke Hp690c!!Nie uzywana ona byla przez 2 miesiace!!wczoraj musialem wydrukowac pewien text wszystko niby jest ok drukarka sie wlacza swieci zasilanie,slysze jak ''ustawiaja'' sie kardridże. naciskam drukuj papier zostaje pobrany i zatrzymuje sie tzn.zostaje w polowie i dalej nei chce isc i mrugapomaranczowa diodka ''wskaznik papieru'' po nacisnieciu przycisku by drukarka oddala papier ona nawet nie reaguje!!!! musze przytrzyamc dluzej przycisk zasilania(tzw.reset) by oddala papier !!! wczesniej drukarka dzialala drukowala jak szalona i nie bylo zadnego problemu w opcjach wszystko jest ok.. prose o pomoc dzieki mam win xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobAdmn Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Prawdopodobnie któryś z kartridge'ów jest uszkodzony lub wylany lub zwarcie robi czy cos takiego - niestety z jednym drukarka tez nie chodzi. Wiec sprobuj wyczyscic albo nowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...