gregorius3 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 witam mam problem z touch padem w sony vaio pcg gr315mp mianowicieprzestał on działać po zainstalowaniu polskiego win.xp , na niemieckim działał normalnie ,instalowałem, różne stery i nic , na polskim win xp. działał mi scrol ale zaraz po przeinstalowaniu tez przestał działać prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a zainstalowales sterowniki do touchpada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 sterowniki zainstalowałem ale nadal nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a moze masz jakis skrót klawiszowy uaktywniony ktory wyłancza touchpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 moze przypdkiem wylaczyles w biosie ? wszystko moze sie zdarzyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 w biosie jest włonczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a moze masz jakis skrót klawiszowy uaktywniony ktory wyłancza touchpada 1620790[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 tylko jaki skrót ?? nieznam sie na tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 tylko jaki skrót ?? nieznam sie na tyle 1620978[/snapback] A w instrukcji nie ma opisanych skrotow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 klawisz FN+F1...F12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius3 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 nie mam instrukcji do niego- próbowałem skrutów i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...