gargamel2005 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 niewiem czy dobrze trafiłem z tym tutaj na to forum ale niech juz bedzie ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.wp.pl/ The following error was encountered: * Socket Failure The system returned: (99) Cannot assign requested address Squid is unable to create a TCP socket, presumably due to excessive load. Please retry your request. Your cache administrator is root. no i co to oznacza ;/ niemoge ustawić połaczeani przez serwer proxy ani przez port 80 ani przez 3129 oco tu biega :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Prawdopodobnie proxy nie działa. Sprawdź najpierw czy masz dobre proxy, jak dobrze wszystko będzie, to spróbuj zainstalować inną przeglądarkę i sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Proxy chodzi na bank bo to jest serwer w mojeje sieci dokładnie wpisywałem adres 192.168.1.1 przez port 80 lub 3129 ale admin cos namieszał i juz niemozna sie łaczyc bo cos takiego wyskakuje :lol2: wszytko chyba przez to ze jak ustawiłem w przegladarce takie ustawienia to transfer leciał z 128 kbps na 1,5 mbps niewiem czy dobrze napisąłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...