domel.fm Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Wiec mam lna i chcialbym czasem przejac kontrole nad kompem siorki zebym nie musial biegac miedzy swoim a jej kompem. Jaki prog mi w tym pomoze zaznaczam ze mam dostep do wszystkich kompów w lanie. Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez domel.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 VNC - poczytaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Daleko szukać nie trzeba... Zdalny pulpit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Thx chlopaki poradzilem sobie :D Ale mam jedno pytank jak prubuje sie poloczyc przez wiewera do kompa siorki podaje jej ip to wyskakuje mi komunikat timeout (u niej wloczony serwer) Ale jak u niej w serweze wpisze tam przy add client moje ip to mam kontrole odrazu, u mnie jest jej pulpit. Wiecie dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ok juz se poradziłem ale mam jesio 1 pytanko czy moge miec dostep do kompa w sieci za natem ? Znaczy mam router i dziele neo i czciałbym uzyskac np dostep do kompa z kafejki internetowej. Ip zew i wew znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...