slawas Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich. Jestem zainteresowany zakupem laptopa ACER AS5012WLMi 15.4XPH Athlon3000/80/512/DVDRW ...... Chciałbym zobaczyc opinie na temat tego laptopa.. Moje fundusze na sprzet to 4.100 max Sprzet miałby słuzyc do przerabiania muzyki i gier (zaliczam również nowe gry) Chciałbym się dowiedziec jak sie spisuje w 3Dmarku.. Mam pytanie odnośnie prędkości Hdd, czy grafika jest 128mb? i czy posiada własny ram?, Najważniejsze jak spisuje się matryca? Bardzo proszę posiadaczy tego sprzętu lub ludzi którzy mieli przyjemność na tym pracować o opinię.... Może za tą kwotę kupię inny wydajniejszy sprzęt? Uparłem się na nowego laptopa ponieważ całe życie byłem pechowym człowiekiem co do zabawek elektronicznych :mur: Za wypowiedz z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 wystarczy wrzucic w jakas wyszukiwarke tekst,,Acer 5012" i voila http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=21872 naszym oczom ukazuje sie recenzja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Dzięki bardzo wielkie :-P Z cierpliwością bede czekał na inne opinie i podpowiedzi... pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...