NPA Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie wiem o co chodzi...Najpierw sie ucieszylem bo neo 512 wziete w promocji smigalo przez pare dni pieknie i to jako 640. Teraz w trayu nadal tyle pokazuje ale realnie jest niesamowicie zmulone. Dwa dni temu sciagalem pliki Steam'em do CS i lecialo z predkoscia ok. 250-500kb, teraz najwyzej 45kb/s lub wcale, sciaganie przez eMule rowniez padlo - transfery po kilkaset bajtow. Nawet strony otwieraja sie strasznie wolno... Wiem ze tempo spada po wyczerpaniu limitu 15GB, jednak wydaje mi sie ze w tydzien tego nie udalo mi sie osiagnac. Na stronie neostrady nie moge tego sprawdzic bo widniej tam stan sprzed 4 dni (4GB) Czy ktos sie domysla o co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 hmm. Wpisz w wierszu poleceń (Start ->Wszystkie programy -> Akcesoria -> wiersz polecenia :P) netstat. Sprawdź ile masz połączeń. Jak masz ich dużo i gdy wpisujesz netstat ponownie i masz ich jeszcze więcej to pewnie masz robala (jak masz mało połaczeń lub zero to nie wiem w czym problem :P). Ok teraz pownieneś ściągnąć program o nazwie stinger i przeskanować cały system. Oto link (downlad stinger.exe). Jak to nie pomoże to zobaczymy co da sie zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NPA Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dzieki za pomoc. Jednak chodzilo o przegiecie 15GB transferu:( Nie myslalem ze tak szybko da sie to zrobic:( Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...