Ram1rez Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam mam następujący problem... Mój Siemens c65 ma totalne lagi... Jak mam odbieram smsa to śliczny komunikat proszę czekać występuje przez ponad minute :/ A powinien z marszu wchodzić. Kombinowałem z defragmentacją lecz to pomaga w pomniejszym stopniu... natomiast nie wiem co daje Formatowanie. I takie mam właśnie pytanie czy ktoś formatował siemensa c65? Co dokładnie zostaje usunięte... Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No a wiec tak. Polecam wgrać nowego softa bo pewnie złapałeś jakiegoś wirusa albo masz zawalony telefon smsami i dzwonkami itd. Wyczysc tel lub format :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ale czy formatowanie usuwa jedynie pliki uprzednio wgrane (dzwonki, foty itd) a soft pozostawia nietknięty... Czy też wszystko wywala z fona i mam czyste 7Mb przestrzeni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Gdzie można tanio kupić nowego C65? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Czyści tel do końca. A jak masz na gwarancji to nic nie grzeb bo stracisz gwarancje. Ja moge mieć z serwisu nowe tel jak ktoś by chciał tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) FORMATOWANIE USUNIE CI WSZYSTKO, NAWET FOLDERY KTÓRE SĄ OD NOWOŚCI WGRANE W TELEFON!!!!! proponuję wysłać go na serwis do przeflashowania lub samemu go sflashować. albo wgranie nakładki aktualizującej za pomocą kabla ze strony siemensa jeżeli będziesz go aktualizować nie stracisz gwarancji, podobnie jest z formatowaniem BO TO FUNKCJA TELEFONU, natomiast flashowanie może się skończyć utratą praw gwarancyjnych. Edytowane 1 Września 2005 przez najdmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...