cr4shh Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czy wie ktos jak sie skraca bransolete w zegarku casio AW-80D? (taki jak tutaj http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=66&id=357 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czy wie ktos jak sie skraca bransolete w zegarku casio AW-80D? (taki jak tutaj 1620225[/snapback]pewnie zegarmistrz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Po to sie pytam tutaj bo nie mam kasy na zegarmistrza, a niby mozna zrobic to samemu. Jak nie wiesz jak to zrobic to nie pisz. Ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja jak skracalem w jakims centrum handlowym to placilem 6zl ? chyba uzbierasz tyle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) tam są takie "wałeczki" metalowe pomiędzy poszczególnymi ogniwami bransolety musisz je wybić, wybijasz w kierunku pokazywanym przez strzałki na wewnętrznej stronie bransolety (wybij np. śrubokręcikiem o małej średnicy) później jak już wyciągniesz ogniwo łączysz bransoletę i wbijasz ten wałeczek z powrotem też w kierunku jaki pokazuje ta strzałeczka. ja tak sam skróciłem w EDB-300 Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja placilem chyba 5zl... Kupiles taki drogi zegarek a nie stac Cie na skrocenie bransolety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 5 zl kosztuje skrocenie bransoletki i trwa to ~5 minut; ja skracalem w tym modelu http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=12&id=68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Jak masz zegarek jeszcze na gwarancji lub sklep, w ktorym kupywales ma umowe z jakims zegarmistrzem to zrobi ci to za darmo, ja tak mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja mam troszke inny problem. Na dyskotece rozwalilem sobie branzolete od: http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=60&id=317 Zgubilem (rozwalilem) ta czesc ktoa laczy zegarek z bransoleta. Zegarmistrz probowal jakos to naprawic, ale rozpadlo sie to po tygodniu. Mozna to jakos napraic, lub kupic orginalna bransolete? Nie chce miec jakis podrób ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 przejdz sie do salonu casio, moze wiedza gdzie kupic oryginalne bransoletki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja mam troszke inny problem. Na dyskotece rozwalilem sobie branzolete od: 1620620[/snapback] bransolete mozesz kupić w zibi jak sie nie myle zapytaj jak masz u siebie jakis salon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...